детски клуб Montecito Kids

Хотел с детски кът и басейн в София

Търсите най-доброто място в София за отдих на детето ви, за да му подарите незабравими часове с увлекателни игри? Разбира се, тези игри трябва да са подходящи за възрастта му. А топлото време предразполага не само за бягане и скачане, но и за плуване в детски басейн. Ние ще ви предложим съчетание от всички тези условия на едно място, за разнообразни занимания, слушане на приказки и състезания с други деца, както и детски басейн за разхлаждане и водни игри. Ще ги намерите в комплекса на хотел Монтесито – с детски кът, детски басейн и градина, в която родителите могат да отморят, докато чакат малките си палавници.

 

Зона за игри на детски кът Montecito Kids

В двуетажния детски кът Montecito Kids ще ви посрещнат със зона за игри за малки деца, както и голяма зона за игри за по-големи. Игрите са на разнообразие от теми, така че всяко дете да се впусне в любимо игрово приключение. Аниматорите се грижат за децата. Под ръководството им малките посетители се забавляват с творчески дейности като рисуване на лице, рисунки върху пясък, оцветяване на фигурки, правене на фигурки от тесто, на бижута от мъниста и макарони и други.

Цена за почасово гледане в детски клуб

Аниматорите грабват вниманието на децата, четейки увлекателни приказки и пускайки любими анимационни филмчета. Така, в увлекателни игри и разходки в приказните светове, времето минава неусетно.

Съоръженията за игри са обезопасени, а при творческите игри се използват екологични, хипоалергенни материали.

 

Детско парти

Ако ви предстои празнуване на детски рожден ден, имен ден, или просто искате да организирате незабравимо тържество за детето ви и приятелчетата в детската градина или училище, залата за партита на втория етаж на детски клуб Montecito Kids е на ваше разположение.

парти с аниматор

Тук е най-подходящото място за парти с дискотека и караоке, с много танци, забавления с участието на клоуни и фокусници, както и с други забавни участници и дейности, организирани от екипа на детския кът на комплекса. Направете резервация и заявете темата на партито – оставете организацията на професионалистите!

 

Детски басейн

За малки деца  в допълнение на игрите в детския кът на комплекс Монтесито любимо развлечение е къпането в детския басейн, който се намира до открития басейн за възрастни. През топлия сезон това е занимание, което никой от малките палавници няма да иска да пропусне.

детски басейн софия

 

Семеен обяд или вечеря след часовете на игри

За да бъде още по-вълнуващ почивният ден пълен с игри, е необходим и вълнуващ завършек. Резервирайте места за обяд или вечеря в ресторанта на комплекс Монтесито, в изискана обстановка. Подарете си насладата от специалитетите, които предлага разнообразното меню. Така детето ви ще запомни цялото мероприятие не само с игрите до насита в детския кът и къпането в басейнчето, но и с вкусните ястия, които ще поръчате според вкуса му. Обърнете специално внимание на десерта – а в менюто предлаганите десерти са наистина изкушаващи, с предложения на шоколадово суфле и сладоледена торта.

Луксозни ресторанти в София

Вечер отваряемият покрив на дансинга на залата разкрива гледка на звездното небе, което впечатлява и очарова. А в топло време шатрите на богато озеленената градина са най-подходящото място за обяда или вечерята.