Хотел за сватба в София

Хотел за сватба в София

Когато се търси хотел за сватба в София, всички искат това да е уникално място, не само с луксозен ресторант, но и с други предимства, които дават възможност както за запомнящо се начало на церемонията, така и за чудесни снимки и клипове на фона на свежа зеленина. Ресторантът трябва да е част от комплекс с хотел, в който да се осигурят нощувки както за младата двойка и кумовете, така и за гостите извън столицата.

Изглежда трудно да се намерят толкова много подходящи условия на едно място. Знаем, че мислите така. Затова ще улесним избора на планиращите сватба и търсещи подходящ хотел, като предложим разнообразието от удобства на комплекс Монтесито.

 

Градината на комплекса – чудесна за изнесена брачна церемония

Богато озеленената градина, с шатри, оформящи сепарета, е чудесен декор за изнесена церемония. От комплекса ще ви осигурят и необходимите според народните традиции атрибути – бяло платно и менче.

Изберете украса на градината със сатенени стойки с цветя, предлагани от комплекса, за да превърнете мястото в цветна градина за сватбената церемония.

Тук гостите ще бъдат посрещнати с напитка за добре дошли и ще се насладят на красивата градина, а след това и на вълнуващата церемония.

 

сватба в София на открито

 

Ресторант Монтесито

Залата на ресторанта е олицетворение на класически дворцов лукс. Осветлението е с величествени кристални полилеи. Цветовото оформление на залата, която разполага със 180 места, е в екрю, тюркоаз и златно, класическо цветово съчетание за кралски дворец.

Дансингът е разположен централно, така че всички поздравления и танците по време на тържеството могат да се наблюдават от всеки ъгъл на залата.

Много специално предимство на дансинга е отварящият се покрив над него. Ако тържеството се провежда до вечерта, над танцуващите през отворения покрив блещукат звездите.

 

комплекс Монтесито за сватбени тържества

 

Бална зала Montecito Hall

За голяма сватба е подходяща другата зала на комплекса – Бална зала Montecito Hall. Тя разполага с 320 места и също обгръща с луксозно великолепие.

Тук има специална маса за младоженците и кумовете, която е с 4 места, а останалите маси са с 12 места всяка. Освен това в залата има оборудван кът за DJ. И в тази зала има голям дансинг.

Още едно важно удобство на зала Montecito Hall е мултимедията и големият екран. Тук може да се излъчват снимки и клипове за гледане от всички гости.

За големи сватбени тържества двете зали могат да се обединят.

 

Ресторант Монтесито за сватба

 

Нощувки в хотел Монтесито

Бутиковият хотел Монтесито предлага както стандартни, така и луксозни стаи. За младоженците нощувката е безплатна.

За гостите на хотела е осигурен и безплатен паркинг.

 

Нощувки в хотел Монтесито

 

Изисквания при резервации за залите на комплекс Монтесито за сватбени тържества

И двете зали на комплекса са с голям капацитет, затова има изискване за минимална заетост за сватби в почивните дни. За залата на ресторант Монтесито изискването е минимум 100 куверта, а за Бална зала Montecito Hall – минимум 140 куверта .

Ако залите се резервират за делничен ден, това изискване отпада.

Ако сватбеното тържество ще бъде в по-тесен кръг и е планирана за събота или неделя, служителите на комплекс Монтесито ще изготвят индивидуална оферта.

Комплекс Монтесито е идеалното място за сватбено тържество. Ако търсите хотел за сватба в София, тук ще намерите както прекрасно място за изнесената церемония – в градината на комплекса, така и луксозна обстановка в залите и изискана кухня, а прекрасно допълнение към условията са плувният басейн, който работи през топлия сезон, и барът до него.

Изберете Комплекс Монтесито за сватбено тържество с всички необходими условия за незабравими преживявания, много веселие и танци на чудесните дансинги.