Хотел до Експо център в София

Хотел до Експо център в София

Интер Експо Център София е разположен на удобно място, на булевард Цариградско шосе. Това е средище на различни събития, изложби и други мероприятия, които са в центъра на вниманието и привличат стотици посетители. Изложенията са не само национални, но и международни. Както за заинтересувани лица и представители на фирми от България, извън столицата, така и за партньори от чужбина, които планират да посетят мероприятията, е необходимо да се резервира удобен хотел, наблизо до Центъра.

Ако трябва да резервирате места в хотел, от който бързо се достига до Интер Експо Център, без да се губи много време за пътуване, изберете хотела на комплекс Монтесито. Това е комплекс с всички удобства, а в хотела освен стандартни стаи можете да резервирате и стаи лукс, както и стая за гости с увреждания.

 

стая в Хотел Монтесито

 

Удобно местоположение

Комплекс Монтесито се намира на същия булевард, както Интер Експо Център. Така гостите на хотела бързо достигат до Центъра, за да вземат участие в мероприятията. Това пести време  както на отиване, така и на връщане.

 

 

Хотел с всички удобства

Хотел Монтесито е на пет етажа и предлага 101 стаи. На разположение на гостите са и два асансьора.

В стаите има климатици, сейфове, безжичен интернет и други удобства. Ако държите на лукса, запазете единични, двойни или тройни стаи лукс. Можете да резервирате и стандартни двойни или тройни стаи. Ако трябва да резервирате удобна стая за гост с увреждане, хотелът разполага и с такава стая.

 

Допълнителни услуги

Поръчайте храна в стаята, използвайки Room Service – услугата е на разположение между 11 и 23 часа.

Възползвайте се от възможностите за даване на дрехи за пране или химическо чистене.

Ако гостите са пристигнали със свои автомобили, паркингът на хотела е безплатен за тях.

Гостите могат да наемат и кола под наем.

При необходимост комплексът осигурява посещение от лекар.

Можете да плащате с дебитна или кредитна карта Visa, Master Card, Maestro, Euro Card.

 

Ресторант Монтесито

Интер Експо Център разполага с ресторанти и кафенета на територията си, но ние ще ви препоръчаме и кухнята на ресторант Монтесито.

В менюто ще намерите предястия, супи, салати, основни ястия – месни и вегетариански специалитети, и десерти. Асортиментът от напитки също е разнообразен.

Можете да обядвате или вечеряте в ресторанта, като си осигурите вкусни ястия, които ще консумирате обгърнати от излъчването на лукс в залата на ресторант Монтесито. Вечер обстановката се осветява от кристални полилеи, които допринасят за кралски стил и през деня.

За танци ви кани обширният дансинг, който е с отварящ се покрив. Така вечер, докато танцувате, звездите ще ви осигуряват незабравим фон.

 

Ресторант Монтесито

 

Прохлада в зелената градина с гостоприемни шатри

През топлия сезон много гости предпочитат шатрите на богато озеленената градина на комплекса, в която можете да излезете от ресторанта. Тук можете да седнете за обяд, вечеря, чаша кафе или питие.

 

Басейн за разхлаждане и плуване

През топлия сезон басейнът на комплекс Монтесито е на разположение на гостите на хотела, безплатно. До него е барът, който е със същото работно време и е чудесно място за разхлаждане със студени напитки.

За резервиране на нощувки близо до Интер Експо Център най-подходящ хотел с всички допълнителни средства за комфорт е хотел Монтесито. Това е чудесен избор за лица и представители на фирми от страната, както и за гости от чужбина, които участват в семинари, конгреси, изложения, специализирани изложби. Осигуряването на нощувки в хотел Монтесито пести време и осигурява престой в бутиков хотел с много удобства.

 

басейнът на комплекс Монтесито