Хотел в София – цени

Хотел в София – цени

Когато търсите хотел в София, естествено освен основните удобства ви интересуват и цените.  Най-добрият вариант е хотел на малко разстояние от центъра на столицата, както и в близост до основните пътни центрове – летището, Централна гара, Централна автогара. Много гости на София биха предпочели стая с лукс обзавеждане, а за летния сезон басейнът е задължително допълнение. Не мислете, че не можете да намерите такъв хотел в столицата. Ние ще ви го предложим – това е хотел Монтесито, част от едноименния комплекс, с луксозен ресторант, разнообразни специалитети в ресторанта, открит басейн и бар до него и чаровна богато озеленена градина със сепарета в шатри. Непременно резервирайте стая лукс в хотела, ако държите да се поглезите. Ще ви информираме и за цените по-долу.

 

Стаите в хотела

Хотелът разполага с единични, двойни и тройни стаи стандарт или лукс. Нощувката в единична стая лукс струва 62 лв., в двойна стая лукс – 89 лв., а в луксозна тройна стая – 108 лв. В част от двойните луксозни стаи, а също и в тройните стаи лукс има дневен кът.

Ако се спрете на стандартна стая, нощувката в единична стая е 50 лв., а в стандартна двойна стая – 70 лв.

Хотелът разполага и със специална стая за хора с увреждания, с достатъчно допълнително пространство и дневен кът, нощувката в която струва 89 лв.

 

Стаи в хотел

 

Ресторантът

В ресторанта можете да опитате както български ястия, така и специалитети от различни национални кухни. Обстановката впечатлява с кралско великолепие, а за незабравими танци ви кани дансингът с отварящ се покрив.

В сайта на комплекс Монтесито можете да отворите страницата с менюто на ресторанта, за да видите цените на ястията. Освен салати и традиционни балкански салати ще можете да поръчате предястия, супи, паста и ризото, основни ястия, морски деликатеси. Тук ще намерите и предложения на ястия, приготвени по метода на бавното готвене.

Изкушаващи са предложенията на десертите, както и на хлебчетата и питките.

Към храната можете да поръчате и чай, кафе, безалкохолни и алкохолни напитки.

Менюто включва и вегетариански ястия.

 

Ресторант в хотел

 

Басейнът

Като гости на хотела ще ползвате басейна безплатно. За ваше удобство се предлагат гардеробчета, за ползването на които се дава депозит 5 лв за ключа. Наемането на хавлия струва също 5 лв.

Можете да оставите ценностите си в сейф, докато ползвате басейна – дължите 5 лв. депозит за ключа на сейфа и 5 лв. наем за сейф касета.

При връщане на ключ депозитът се възстановява на госта на хотела.

 

Басейн в хотел

 

Удобно разположение на хотел Монтесито

Комплексът, част от който е хотел Монтесито, се намира на основен булевард – Цариградско шосе. От тук е близо и центърът – на около 15 минути, и летището – до него можете да стигнете само за около 5 минути. Ако сте в столицата за мероприятие, удобна е и близостта на Бизнес Парк и Международен Конгресен и Експо Център София.

Както удобствата в хотел Монтесито и в комплекса, от който той е част, си струват да изберете нощувка в него. Цените са конкурентни и заедно с всички удобства ще ви осигурят приятен престой, независимо дали сте в столицата за кратко или за повече нощувки, за среща с приятели или по бизнес задачи. Направете своята резервация в хотел Монтесито сега!