Хотел близо до летище София

Хотел близо до летище София

Хотел в близост до летище София е много удобен, когато сте уморени и искате бързо да се настаните и да си починете. Това е подходящо място за настаняване и ако искате бързо да стигнете до летището за предстоящ полет, особено ако е нощем, рано сутрин или късно вечер. А най-добре е такъв хотел да е в близост и до центъра на столицата. Ние ви предлагаме точно такова решение – хотел Монтесито.

 

Удобно местоположение на хотелския комплекс

  • Близост до центъра и до летището

Хотелски комплекс Монтесито се намира на булевард Цариградско шосе, на югоизточния вход към столицата. Този основен булевард води до центъра на София – пътуването отнема 10, най-много 15 минути. А за да достигнете от хотела до летище София, ви трябват само 5 минути.

Настанявайки се в хотел Монтесито, ще бъдете на удобно разстояние както от центъра, за изпълнение на задачи, делови срещи и други, така и много близо до летището и няма да се налага да пътувате дълго преди полет.

Това е и най-подходящото място за настаняване, когато пътувате със семейството за почивка или на шопинг. Ако от летище София имате полет до дестинация за почивка в чужбина, хотелът е много удобен както за бързо достигане до летището за полета, така и за шопинг в центъра на столицата за необходими за почивката неща.

  • Близост до основни локации за делови мероприятия и събития

Хотелски комплекс Монтесито се намира близо и до Бизнес Парк и до Международния конгресен и експо център София. За посещаване на мероприятия в тези локации хотелът също е най-удобното място за настаняване.

 

Всички удобства при настаняване в хотел Монтесито

Изберете предпочитания вид стая за настаняване в хотела:

  • луксозна единична;
  • луксозна двойна;
  • луксозна тройна;
  • стандартна единична;
  • стандартна двойна;
  • стая за гости с увреждания.

Стаите са обзаведени със спалня или с отделни легла. Във всяка стая има работна маса. Стандартните стаи са с изглед към басейна.

Луксозните стаи и стаята за гости с увреждания имат и дневен кът.

 

нощувки до летището

 

Какво включва нощувката в хотел Монтесито

В цената на нощувката са включени нощувка и закуска, както и паркинг и безжичен интернет.

Включено е и ползването на басейна към комплекса в експлоатационния му период.

Цената включва и туристически данък и ДДС.

 

Време за настаняване и напускане на хотела

Важи стандартното време за настаняване в хотела – 14 часа, както и стандартно прилаганото време за напускане – 12 часа на обяд.

 

Ресторантът на комплекса

При настаняване в хотела най-удобно е да се храните в ресторант Монтесито, който предлага както ястия от националната ни кухня, така и специалитети от целия свят.

Обстановката обгръща с лукс, с оформление в екрю, злато и тюркоаз. Красивите кристални полилеи допълват обзавеждането, което е достойно за крале великолепие. Тук ще се чувствате като в дворец, а изисканата кухня ще гали небцето и ще превръща обяда или вечерята в неповторимо преживяване.

Ресторантът е с 300 места. Която и маса да изберете, ще имате видимост към централната част с дансинга. Вечер покривът над дансинга се отваря и се открива звездното небе – каква по-предразполагаща обстановка за романтични танци след вкусната вечеря!

От ресторанта можете да излезете в зеленината на градината, а в топло време можете да пренесете вечерята в някоя от градинските шатри, за да се насладите на ястията на чист въздух, в романтична обстановка, обгърнати от обилна зеленина.

 

Ресторант до летището

 

Басейн и бар

В топлия сезон басейнът е необходимост, за разхлаждане, отпускане и плуване. Настанявайки се в хотел Монтесито, близо до летището, ще имате на разположение и басейна на комплекса, който като гости на хотела ще ползвате безплатно.

Басейнът работи от 9 часа сутринта до 7 часа вечерта. Със същото работно време е и барът до басейна, канещ за разхлаждащо или друго питие след плуване.

Резервирайте стая в хотел Монтесито, за да сте близо до летището, както и в близост до центъра и до други основни локации. Комплексът ще ви посрещне с всички удобства за приятен престой и отмора.

 

басейн до летището