ураце па плуване в открит басейн софия

Уроци по плуване за деца в София

Да могат да плуват добре е важно за децата, дори да живеят в София. Плуването е често занимание през летните семейни ваканции и добрите плувци деца се наслаждават много повече на отдиха край море. Това е и много полезен за цялото тяло спорт, който помага за извайване на фигурата. За да може децата ви да тренират плуване в София, трябва да намерите подходящ басейн и добър треньор.

Много интензивно става търсенето на уроци по плуване за деца през топлите месеци. Тогава е много приятно да се тренира в открит басейн. За да бъдат уроците на децата ви приятни и ползотворни, изберете басейна на хотелски комплекс Монтесито.

 

Уроци по плуване за деца в София

 

Приятна обстановка

Комплекс Монтесито е привлекателен с красивата сграда и богатата зеленина на градината, обграждащи басейна за възрастни и сърцевидния басейн за малки деца. В тази обстановка децата ви ще се чувстват като във ваканция и ще се отпуснат и наслаждават на плуването.

 

Площ на големия басейн

Големият открит басейн е открит, с площ 315 квадратни метра. Той е удобен за тренировки на големи деца.

 

Малкият басейн е чудесно място за запознаване с плуването

Важно е децата да свикнат от малки с водата и с плуването, да ги възприемат още отначало като забавление и удоволствие. За малките деца детският басейн на комплекс Монтесито, разположен до големия басейн, е най-приятното място за начало на плувния им опит в София.

Освен да започнат да придобиват началните си умения за задържане във вода и да се подготвят за същинското плуване, децата се мотивират допълнително, наблюдавайки големите в големия басейн и виждайки колко много допринасят уроците и придобитият опит за плувните умения.

 

детски басейн софия

 

Провеждане на уроците по плуване

Уроците, провеждани от треньор в басейна на комплекс Монтесито, се провеждат през делничните дни, в периода от 9 до 11.30 часа сутринта.

Можете да запишете вашето дете за уроци по плуване София при треньор на следните телефони:

0898 535 225

или

0877 191 900.

 

Възможност за допълнително плуване за затвърждаване на уменията от уроците

Извън часовете за уроци и тренировки по плуване децата ви могат допълнително да плуват, за да затвърдят уменията, придобити по време на уроците. Изберете подходящо време, сутрин или следобед. Работното време на басейна е много удобно, от 9 часа сутринта до 7 часа вечерта.

Ако детето ви е на възраст до 5 години, то може да ползва басейна безплатно. За деца на възраст от 6 до 12 години цената е 10 лв на ден, а за събота и неделя – 15 лв на ден.

Непременно се изисква придружаване на децата от възрастен. Докато малкият плувец или плувкиня се забавлява в басейна, вие можете да си починете наблизо с разхладителна напитка. Барът край басейна е със същото работно време, от 9 часа сутринта до 7 часа вечерта.

 

летен басейн с бар

 

Свържете се с нас – може да превърнете допълнителните занимания по плуване за вашето дете в семейно забавление, като се включите и вие в плуването.