Откритият басейн с треньор по плуване

Уроци по плуване за възрастни София

Подготвяте се за лятна почивка и търсите уроци по плуване за възрастни за София? Важно е да придобиете основни умения по плуване, ако ще почивате край море, у нас или в чужбина. Така по-пълно ще се насладите на почивката си, на водата и на възможността да упражнявате мускулите си и да придобиете по-добра фигура. Всички условия за уроци от професионален инструктор, както и удобства за ползване на басейн ще намерите в комплекс Монтесито.

 

Откритият басейн на комплекса

Откритият басейн е с площ от 315 квадратни метра. Към него има и детски басейн, така че ако имате малко дете, можете да го доведете и след вашия урок да го оставите да се наслаждава на водата и на възможността за весели игри в нея.

 

Уроци по плуване за възрастни София

 

Уроци по плуване в басейна

Можете да се запишеете за уроци по плуване за възрастни в удобно за вас време в делнични дни. Уроците се провеждат от 9 до 11.30 часа от треньор Еди Рунев.

Запазете си час за урок на един от следните телефони:

0898 535225

0877 191900

 

Удобства при ползването на басейна

Можете да използвате безплатно шезлонг и шалте.

За използване на гардеробче трябва да внесете депозит от 5 лева, който ще ви бъде върнат при предаването на ключа след урока.

Ако предпочитате да ползвате хавлия от комплекса, можете да наемете такава за 5 лева, заедно с депозит от 15 лева, който ще ви бъде върнат при предаването на хавлията след приключването на урока.

Ако носите със себе си ценности, можете да наемете сейф за 5 лева, като заплатите депозит за ключа – също 5 лева. Депозитът ще ви бъде върнат при предаването на ключа след като приберете ценните си вещи след урока.

 

Допълнителна практика в басейна

Можете допълнително да усъвършенствате плувните си умения след уроците в делничен или почивен ден в басейна на комплекс Монтесито.

Работното време на басейна е от 9 до 19 часа, всеки ден.

За разхлаждане с приятна напитка за вас работи барът до басейна, който е със същото работно време.

Входните такси са както следва: за делнични дни – 15 лева, за събота и неделя – 20 лева. Тази такса важи за целия ден, така че можете да дойдете и сутринта, и следобяд, ако ви е удобно. Можете да превърнете упражненията по плуване извън уроците в приятно прекарване с отмора за цялото семейство. А след приключване на плуването може да се насладите на кухнята на ресторанта, като изберете от разнообразието на специалитети. В топлите дни за предпочитане е да седнете на обяд или вечеря в богато озеленената градина.

Уроците по плуване за възрастни дават бързо резултат, тъй като това е приятно занимание, полезно за раздвижване на цялото тяло, а под ръководството на опитния треньор ще напредвате без проблеми. Така ше бъдете сигурни, че при плуване в морето по време на предстоящата ви почивка няма да имате проблеми и ще се занимавате и с този важен за тялото спорт.

Допълвайте с плуване дори само в събота и неделя, ако сте твърде заети на работа. Очаквайте с нетърпение морската си ваканция, подготвяйки се с обучението по плуване в басейна на комплекс Монтесито, от професионалния треньор Рунев.