Уроци по плуване в София

Уроци по плуване в София

Къде да се уча да плувам в София? Искам да поддържам форма с плуване, да се подготвя за лятната морска почивка, или просто да усвоя още едно умение. Това е въпрос, на който ще отговорим: в басей Монтесито. Това е басейнът към хотелския комплекс Монтесито, който е на разположение както на умеещите да плуват деца и възрастни, така и на тези, на които предстои да се научат на този приятен, отмарящ и отпускащ спорт. Ползата за организма е голяма.  Плуването поддържа здрави сърцето и белите дробове, увеличава силата и гъвкавостта, издръжливостта, подобряват се равновесието и стойката. Това е занимание за всички, които искат да бъдат здрави и да изглеждат добре.

Плуването не само помага за поддържането на добра форма. Когато сте във ваканция на море, ще може да се наслаждавате на почивката си по-пълно, плувайки в морето.

Когато сте във воден басейн – море, река или езеро, това умение може да спаси живота ви или ако някой започне да се дави, можете да му се притечете на помощ и да го спасите.

 

Какво предлага басейн Монтесито

Площта на основния басейн е 15 квадратни метра. Освен него в комплекса има и детски басейн. Тук умението да плуват могат да усвоят хора на всякаква възраст, като започнем с деца и продължим с тийнейджъри и хора на зряла възраст.

 

обучение по плуване софия

 

Работно време на басейна

Басейнът работи всеки ден от 9 часа сутринта до 19 часа вечерта. За възрастните предлагаме отмора в бара край басейна, който е със същото работно време.

 

Часове на обучение по плуване

Желаещите да плуват могат да се обадят на телефоните, посочени на страница „Басейн“ – „Уроци по плуване“. Уроците се провеждат всеки делничен ден от 9 до 11.0 часа след предварително записване. Инструктор Еди Рунев е на ваше разположение за провеждането на уроци по плуване на деца или възрастни в посочения интервал.

 

Можете да използвате басейна за допълнителна практика извън часовете за обучение

Можете да се упражнявате да плувате в открития басейн на Монтесито извън часовете за обучение. Той работи всеки ден, включително събота и неделя.

Децата до 5 години могат да ползват басейна безплатно. Таксите за другите посетители важат за целия ден.

За дете на възраст от 6 до 12 години таксата е 10 лв. дневно, а в събота и неделя – 15 лв.

За възрастни таксата е 15 лв., а в събота и неделя – 20 лв.

Важно е да уточним, че деца до 16 години се допускат само с придружител.

 

Възползвайте се от допълнителните удобства

Чадърите, шезлонгите и шалтетата се използват безплатно.

За използване на гардероб се заплаща депозит от 5 лв. за ключа.

Ако вземете под наем хавлия, таксата е 5 лв. за ползването на хавлията и 15 лв. депозит за самата хавлия.

Ако искате да оставите пари, документи и други в сейф, можете да наемете касета за 5 лв. и дължите и депозит за ключа на сейфа – също 5 лв.

Когато заплащате депозит за ключ или хавлия, при връщането им на рецепция получавате обратно депозита.

Позвънете за запазване на час за урок за плуване и започнете овладяването на този атрактивен и приятен спорт в басейн Монтесито.