Романтичен ресторант в София

Търсите ли романтичен ресторант в София

Романтично място сватба, за вашата първа среща, за отпразнуване на годишнина от връзка, за вечеря за двама без децата, или просто за незабравима вечер с вкусна кухня, галеща с лукс погледите среда и много танци под звездите! Трудно ли е да се намери такова място в София, което ще ви обгърне със старинна изисканост и ще ви накара да се почувствате като пренесени в приказна страна за няколко часа? Не е толкова трудно, колкото бихте си представили. Не търсете усилено, защото ние ще ви спестим труда. Ще ви предложим вечеря в ресторант-градина Монтесито.

 

Какво е нужно за романтика за вашата незабравима вечер

Зала в стила на залите от старинен кралски дворец, с много светлина от кристални полилеи, с великолепие и тържественост струящи от всякъде – това е много важно особено за дамите. А и господата ще бъдат въодушевени и ще се почувстват много специално в такава обстановка.

А когато дойде време за танци, най-незабравими са танците под звездите, които са свидетели на вашата нежност един към друг и одобрително и възторжено примигват в такт с музиката.

И не на последно място, за романтичната ви вечер е необходима и вечеря с отлично приготвени специалитети, които галят небцето.

За разхлаждане в лятната вечер бихте искали да излезете от ресторанта в зелена градина, в която да поседнете за коктейл в уютно уединиение.

Ето на такава обстановка и кухня ще се наслаждавате в ресторант-градина Монтесито.

 

ресторант-градина Монтесито.

 

Основната зала на ресторанта

Под красивите кристални полилеи са разположени маси и столове с шалтета в екрю. Другите цветове в основната зала са синьо и златно – така ще се пренесете в епохата на Луи XIV!

От всяка от масите можете да наблюдавате дансинга, а когато пожелаете, присъединете се към танцуващите на него. Отворяемият покрив над площта за танци ще ви предостави гледката на звездното небе. Почувствайте се като приказни герои, които изпълняват романтичните си танци под звездите. За вашето романтично настроение ще има много подходяща музика, в унисон с нежността ви като двойка и желанието ви да прекарате няколко  незабравими часа, в които да сте много специални гости на комплекса.

 

Уединете се за коктейл в градината

Градината е задължителен елемент за ресторант за най-романтичната вечеря! Ние знаем това и сме осигурили обилна зеленина в красивата лятна градина, в която можете да излезете от залата на ресторанта, за разходка или за коктейл. Шатрите предлагат уединение за напитка и разговор или просто мълчание с наслада от тишината и прохладата за всяка двойка, ценяща специалните моменти, прекарани заедно.

 

ресторант за най-романтичната вечеря

 

Допълнете специалната вечер със специални ястия

Богатото меню на ресторанта е на ваше разположение за избор. Любимите ви ястия и напитки ще допълнят по естествен начин уникалната ви вечер в ресторант Монтесито.

Започнете с любимо предястие, а след това се насладете на паста, специалитети, морски деликатеси, ястия по метода на бавното готвене, и, разбира се, завършете с десерт от менюто! Комбинирайте с напитки за пълна наслада.

Романтиката не е избягала напълно от града. В София тя се е настанила трайно за незабравими романтични часове за двойки в ресторант-градина Монтесито. Насладете й се – просто трябва да се свържете с нас и да си запазите маса за предпочитан ден и час и да се потопите в насладата от обстановката, дансинга, градината, изисканата кухня!