Тройна стая в хотел Монтесито София

Тройна стая в хотел Монтесито София

За семейство от трима или за компания от трима тройната стая в хотел в София е отлична възможност да бъдат заедно по време на пътуване по бизнес цели или за развлечение. А когато ви настанят в луксозна тройна стая в хотел Монтесито, това е най-добрият избор. И така, запознайте се с удобствата на луксозните стаи за трима, които предлага хотелският комплекс. Всяка стая е с площ около 28 квадратни метра.

 

Спалня или отделни легла

Можете да изберете тройна стая лукс със спалня и допълнително легло или с три отделни легла. Посочете своите предпочитания, за да бъдете настанени в съответствие с тях.

 

Дневен кът за отмора

Към луксозната тройна стая имате на разположение и дневен кът, за отмора и обсъждане на програмата за деня или просто за чаша кафе и подготовка за предстоящите задачи или за почивка след натоварен ден.

 

Допълнителни удобства

За наслада на очите във всяка тройна стая лукс има художествена картина. Удобствата включват климатик, хладилник, телевизор, телефон с директно избиране и безжичен интернет.

За съхраняване на ценности имате на разположение сейф.

А ако трябва да поработите над документи или файлове, на ваше разположение е работната маса.

 

тройна стая лукс

 

Какво още предлага хотел Монтесито

Цялата обстановка в хотела, който е на 5 етажа и има 101 стаи и два асансьора, блести с великолепието на дворцов лукс и изискан стил.

За удобство на гостите се предлагат допълнително и:

  • room service – можете да поръчате храна в стаята през периода от 11 до 23 часа;
  • пране;
  • химическо чистене;
  • безплатен паркинг;
  • лекар при необходимост;
  • коли под наем.

 

Разнообразно меню в ресторанта

В ресторанта на комплекс Монтесито можете да поръчате закуска, обяд и вечеря от разнообразното меню не само с български ястия, но и със специалитети от интернационалната кухня.

Вечерята в ресторант Монтесито, с дансинг с отварящ се покрив в средата на залата, е наслада не само за небцето, но и за очите и душата.

 

Зелена градина с шатри за отдих в топлото време

Потъналата в зеленина градина с шатри, в които можете да си отдъхнете с кафе или питие или да обядвате или вечеряте, е кът от комплекса, който често ще ви притегля.

 

ресторант със зелена градина

 

Насладете се на басейна към комплекса

Басейнът към хотела е открит и е с площ 315 квадратни метра. Гостите на хотела могат да го използват безплатно. Подгответе се с бански, ако резервирате луксозна тройна стая през топлия сезон. Можете да наемете хавлия и гардеробче.

Работното време на басейна е от 9 часа сутринта до 7 часа вечерта.

 

хотел с басейн

 

Час на настаняване в хотела и час на напускане

Можете да се настаните в резервираната тройна стая лукс в 14 часа, а напускането е в 12 часа на обяд в деня след последната нощувка.

Ако желаете да напуснете по-късно от 12 часа на обяд, можете да заплатите още 50% от цената за една нощувка, за да може да останете до 18 часа на този ден.

 

Какво включва цената на нощувката в хотел Монтесито

При заплащане за нощувка в хотел Монтесито цената включва ДДС и туристически данък.

 

Заплатете с банкова карта за тройна стая лукс

Резервирайте тройна стая в хотел Монтесито и заплатете сигурно и удобно с банкова карта. Приемат се карти Visa, MasterCard, Maestro, Euro Card.