Тройна стая в хотел Монтесито София

Тройна стая в хотел Монтесито София

За семейство от трима или за компания от трима тройната стая в хотел в София е отлична възможност да бъдат заедно по време на пътуване по бизнес цели или за развлечение. А когато ви настанят в луксозна тройна стая в хотел Монтесито, това е най-добрият избор. И така, запознайте се с удобствата на луксозните стаи за трима, които предлага хотелският комплекс. Всяка стая е с площ около 28 квадратни метра.

 

Спалня или отделни легла

Можете да изберете тройна стая лукс със спалня и допълнително легло или с три отделни легла. Посочете своите предпочитания, за да бъдете настанени в съответствие с тях.

 

Дневен кът за отмора

Към луксозната тройна стая имате на разположение и дневен кът, за отмора и обсъждане на програмата за деня или просто за чаша кафе и подготовка за предстоящите задачи или за почивка след натоварен ден.

 

Допълнителни удобства

За наслада на очите във всяка тройна стая лукс има художествена картина. Удобствата включват климатик, хладилник, телевизор, телефон с директно избиране и безжичен интернет.

За съхраняване на ценности имате на разположение сейф.

А ако трябва да поработите над документи или файлове, на ваше разположение е работната маса.

 

тройна стая лукс

 

Какво още предлага хотел Монтесито

Цялата обстановка в хотела, който е на 5 етажа и има 101 стаи и два асансьора, блести с великолепието на дворцов лукс и изискан стил.

За удобство на гостите се предлагат допълнително и:

  • room service – можете да поръчате храна в стаята през периода от 11 до 23 часа;
  • пране;
  • химическо чистене;
  • безплатен паркинг;
  • лекар при необходимост;
  • коли под наем.

 

Разнообразно меню в ресторанта

В ресторанта на комплекс Монтесито можете да поръчате закуска, обяд и вечеря от разнообразното меню не само с български ястия, но и със специалитети от интернационалната кухня.

Вечерята в ресторант Монтесито, с дансинг с отварящ се покрив в средата на залата, е наслада не само за небцето, но и за очите и душата.

 

Зелена градина с шатри за отдих в топлото време

Потъналата в зеленина градина с шатри, в които можете да си отдъхнете с кафе или питие или да обядвате или вечеряте, е кът от комплекса, който често ще ви притегля.

 

ресторант със зелена градина

 

Насладете се на басейна към комплекса

Басейнът към хотела е открит и е с площ 315 квадратни метра. Гостите на хотела могат да го използват безплатно. Подгответе се с бански, ако резервирате луксозна тройна стая през топлия сезон. Можете да наемете хавлия и гардеробче.

Работното време на басейна е от 9 часа сутринта до 7 часа вечерта.

 

хотел с басейн

 

Час на настаняване в хотела и час на напускане

Можете да се настаните в резервираната тройна стая лукс в 14 часа, а напускането е в 12 часа на обяд в деня след последната нощувка.

Ако желаете да напуснете по-късно от 12 часа на обяд, можете да заплатите още 50% от цената за една нощувка, за да може да останете до 18 часа на този ден.

 

Какво включва цената на нощувката в хотел Монтесито

При заплащане за нощувка в хотел Монтесито цената включва ДДС и туристически данък.

 

Заплатете с банкова карта за тройна стая лукс

Резервирайте тройна стая в хотел Монтесито и заплатете сигурно и удобно с банкова карта. Приемат се карти Visa, MasterCard, Maestro, Euro Card.

No comments yet! You be the first to comment.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито