Семейни събития в комплекс Монтесито

Семейни събития в комплекс Монтесито

Планирате семейно тържество – рожден ден, годишнина, завършване на образование, сватба … Можем да продължим списъка с още значими събития, които заслужават семейно отпразнуване. За да се чувствате добре, трябва да сте в уютна обстановка, а още по-добре е да намерите заведение, в което ще се къпете в лукс. Много важен компонент за приятно прекарване е вкусната кухня, с разнообразни специалитети и напитки. И естествено, ако отбелязването на семейното събитие продължи до късно, планирате нощувка в близост до ресторанта.

Не мислете, че е трудно организирането на семейно празненство с толкова удобства на едно място. Ще ги намерите в комплекс Монтесито, затова резервирайте места за участниците в празнуването в ресторанта и нощувки в хотела.

 

сватба в Ресторант Монтесито

 

Ресторант Монтесито посреща с великолепие и лукс

Блясък и великолепие посрещат и предразполагат за празнично настроение в ресторанта на комплекс Монтесито. Цветовете са характерни за кралските дворци от миналото – екрю, тюркоаз и златно. Над масите блестят кристални полилеи, за да допълват с още блясък всяко празненство.

Бляскавата обстановка ви обгръща с мекота и изисканост, за да направи още по-специален вашия специален ден. Независимо дали вашето семейно събитие е с малко участници, или е сватба с много гости, дошли да споделят специалния ден за двойката, в ресторант Монтесито ще празнувате по подобаващ начин.

Можете да резервирате както маси за малко на брой гости на семейното ви тържество, така и цялата зала на ресторанта, която предоставя 300 места.

 

Танци и веселие в ресторанта и същевременно под небето

Дансингът е разположен централно и не само можете да се любувате на танцуващите, но и да се присъедините към тях, като направите само няколко стъпки.

Покривът над дансинга се отваря и особено вечер фонът на звездното небе е особено приказен елемент, допълващ обстановката за вашето тържество.

 

ресторант Монтесито

 

Изберете градината на комплекс Монтесито за празненството или за ритуал за сватба

От ресторанта на комплекс Монтесито се излиза в градината. Това райско кътче, потънало в зеленина, е идеалното място за малко семейно празненство, с шатри на открито – най-добрият избор особено в топло време.

В градината можете да празнувате в компания от до 150 души. Насладете се на тишината и чистия въздух, отбележете специалния случай за семейство и роднини и ще запазите прекрасни спомени за това празненство.

Ако планирате сватба, градината на комплекса е най-подходящото място за изнесен ритуал. От комплекса ще ви осигурят и бяло платно, и менче, за да вплетете народните обичаи в съвременната церемония на бракосъчетание.

 

сватба на открито

 

Montecito Hall – зала за голяма сватба

Освен основната зала на ресторант Монтесито комплексът разполага с бална зала Montecito Hall, където са разположени маси за по 12 души. Тук е най-подходящото място за организиране на голяма сватба, за до 320 души, под светлината на кристални полилеи и тавани украсени с орнаменти.

Зала Montecito Hall е оборудвана със специална маса за 4 души, където се настаняват младоженците и кумовете им, както и кът за DJ. И в нея има голям дансинг. За показване на снимки и клипове са предоставени мултимедия и голям екран.

 

ритуал за сватба

 

Менюто за семейното събитие

Празненството ще бъде допълнено от подходящо меню. За вас екипът към ресторант Монтесито предлага различни ястия, за да удовлетвори всякакви вкусове.

Ордьоври и салати – традиционни за балканския регион и по рецепти от други страни, основни ястия – месни и вегетариански специалитети, десерти и други предложения ще ви изкушат при съставянето на менюто.

Списъкът с напитки е богат, за да можете да изберете най-подходящите. За сватба можете да внесете и ваш алкохол, за което не дължите заплащане.

За семейни събития комплекс Монтесито е най-подходящото място. Залите, градината, хотелът към комплекса с обикновени стаи и стаи лукс са удобства, които тук са предоставени на едно място.

Ако с вас има деца, за тях развлечения и увлекателни игри и творчески дейности предлага детският клуб към комплекса.

Резервирайте места за вашето семейно празненство в комплекс Монтесито.