Сватби на открито в София

Сватби на открито в София

Топлите дни преобладават във всеки сезон, затова често предпочитание на сватбени тържества е сватби на открито в София. Идеалният избор е изискана кухня, потънала в зеленина площ със сепарета за тържествения обяд или вечеря и хотел в близост за нощувки. Това е лесно да се постигне с организиране на сватбеното тържество в комплекс Монтесито.

 

Обилно озеленена градина за изнесен ритуал и сватбено тържество

Комплекс Монтесито има красива, потънала в зеленина градина, изкушаваща всички гости и подходяща за приказна обстановка за сватбено тържество на открито.

В градината са оформени сепарета в шатри. В тях могат да се настанят до 120 гости.

Градината е подходящо място за вълнуващия изнесен ритуал, с който ще започне сватбата на открито.

Организираме посрещане на гостите с напитка за добре дошли, както и изпълняване на народни ритуали. Осигуряваме бяло платно за стъпване на младоженците, менче, а наоколо аранжираме сатенени стойки с цветя. Ритуалите, избрани от вас, ще допринесат за повече тържественост, уникалност и приповдигнато настроение за всички участници в тържеството.

 

ритуал и сватбено тържество на открито

 

Менюто на ресторант Монтесито

Кухнята на ресторанта е разнообразна, със специалитети, даващи възможност за богат избор. Освен различни салати, предястия и основни ястия – включително вегетариански, предлагаме и изкушаващи десерти. Можете да изберете и напитките, които ще допълнят менюто, от богатия списък с напитки, както безалкохолни, така и горещи и алкохолни. Можете да внесете допълнително необходимите количества алкохол.

 

Менюто на ресторант Монтесито

 

Нощувки в хотела на комплекса

В комплекс Монтесито можете не само да разполагате с градината за провеждане на сватбената церемония и тържеството след нея. За нощувки резервирайте стаи в хотела на комплекса.

Младата двойка е най-специална за тези най-важно гости на комплекса се осигурява безплатна нощувка, а за гостите на тържеството – преференциални цени.

Можете да резервирате стандартни единични и двойни стаи, както и единични, двойни и тройни стаи категория лукс.

Това е бутиков хотел, със стандартни стаи и стаи категория лукс, а има и стая за хора с увреждания. Направете резервация на необходимия брой стаи, когато резервирате и градината за тържеството.

Тук ще бъдете специални гости на комплекса, както в градината, така и в хотела. Ще бъдете обградени с внимание и отлично и бързо обслужване.

 

сватба с нощувка в хотел

 

Удобно местоположение

Комплекс Монтесито се намира на удобно място, близо до центъра на столицата, на около 15 минути с кола, на булевард Цариградско шосе. Бързо се стига до и от Централна гара и Централна автогара. Това е удобно както за гостите ви от София, така и за тези, които ще пристигнат от други места.

Сватбеното тържество на открито е запомнящо се с тържествеността на събитието, важен етап, бележещ началото на съвместния живот на младата двойка. Изнасянето както на самия ритуал, така и на тържеството на свеж въздух, сред обилна зеленина, прави цялото събитие много специално. В градината на комплекс Монтесито ще имате най-подходящия зелен декор за цялото ви тържество.

Резервеирайте сватба на открито в комплекс Монтесито и си осигурете всички необходимо за запомнящо се тържество! Очакваме ви с готовност за организиране на всичко необходимо за церемонията и за тържеството след нея, за да превърнем този най-специален ден в незабравим за години занапред не само за младоженците, но и за гостите! Бъдете добре дошли на сватбеното тържество, организирано за вас от комплекс Монтесито!