Романтична вечер за двама в София

Романтична вечер за двама в София

Романтична вечер може да постави начало на връзка или да е свързана с отбелязване на важно за двойката събитие. За потопяване в романтика е необходима специална обстановка, най-добре сред обилна зеленина и прохлада, ако е лято, или в бляскаво великолепие, сякаш пренасящо двамата влюбени в кралски дворец.

За романтичния чар, необходим за специалните преживявания, допринася и изисканата кухня, със специалитети разтапящи усещанията.

Танците са естествена част от вечерното мероприятие за двойката. Затова при търсене на подходящ ресторант за романтична вечер за двама в София един от критериите е зала с дансинг.

Всички тези условия за великолепие, романтика, гурме специалитети и потънала в зеленина градина са съчетани в ресторант Монтесито.

 

романтичен ресторант Монтесито

 

Залата на ресторант Монтесито

Зала осветена от кристални полилеи, с цветове характерни за едновремешните дворци = екрю, тюркоаз и златно, бляскава със своето великолепие и обгръщаща с изискан лукс! Каква по-подходяща и по-романтична обстановка за двойка, която се нуждае от специални условия за часовете заедно тази вечер!

Към обстановката в стил Луи XIV в залата екипът на шеф готвача добавя изискани специалитети, за да добавят към насладата за очите и наслада за небцето.

Време е за танци – а дансингът на ресторант Монтесито е уникален, затова танците ще бъдат незабравимо преживяване за двамата. Покривът над дансинга се отваря и се вижда звездното небе. Танците под звездите са уникален елемент от романтичната вечер за двама, а това, че двойката може да се наслади на звездното небе като декор над тях, в центъра на столицата, прави цялата вечер още по-незабравима!

 

ресторант Монтесито

 

Уединение в зеленината на градината

В топло време богато озеленената градина на ресторант Монтесито очаква с гостоприемни шатри, оформящи сепарета. Резервирайте сепаре в градината за романтична вечеря за двама, сред обилна зеленина и тишина. Тук ще се насладите на уединението, така необходимо за вашата специална вечер.

Ако вечеряте в ресторанта, от залата му можете да излезете в градината за питие и съзерцаване на вечерното небе – този най-подходящ свидетел на вашите много специални часове заедно.

 

вечеря в ресторант-градина

 

Нощувка лукс в хотел Монтесито

Ресторант Монтесито е част от едноименния комплекс. В бутиковия хотел можете да нощвате в лукс. Резервирайте нощувка в двойна стая лукс, за да си починете в подобаваща обстановка след вечерята, прекарана в ресторанта или в градината.

В луксозната двойна стая са осигурени всички удобства – телевизор, хладилник, климатик, безжичен интернет и други. Гостите на хотела ползват безплатен паркинг.

 

Нощувка в лукс в хотел Монтесито

 

Изберете ресторант Монтесито за романтичната си вечер за двама

Когато планирате вечеря за двама, в много специална романтична атмосфера, изборът ви е лесен. Ресторант Монтесито ви очаква, с бляскавата зала и уникален дансинг с отварящ се покрив, както и с градината, приготвила зеления си декор за вашето романтично преживяване сред прохлада в сепаре шатра.

След вечерята нощувката в бутиковия хотел на комплекс Монтесито продължава преживяванията в уникален лукс и удобства.

Трудно е да се вмести романтика и дори часове на спокойствие в съвременния напрегнат живот. Но двойките, в които партньорите държат един на друг, успяват да отделят време за романтични часове заедно. Така връзката укрепва, поддържа се и подтиква партньорите към подготвяне на нови и нови мили жестове и чудесни преживявания. Сред преживяванията романтичните вечери са най-ценни. Прекарвайте ги в ресторант Монтесито, а екипът ще бъде вашият екип от сътрудници за уникални вечери с много емоции, танци и кулинарна наслада.