детски кът Монтесито

Ресторант с детски кът в София – апетитно приключение за цялото семейство

Семейството е най-важната „институция” на света. Малко или голямо, консервативно или либерално, разбиращо и подкрепящо, понякога не толкова идеално, колкото ни се иска, друг път – просто перфектно, то играе ключова роля в живота на всеки от нас. То е нашия коректив, нашето убежище срещу житейските бури, неизменна част от нашето минало, настояще и бъдеще. Робърт Фрост е казал, че „Домът е онова място, където, когато и да се завърнеш, ще те приемат”. Тази крилата мисъл прекрасно илюстрира безкористната любов, течаща във „вените” на всяко едно семейство. То е много повече от група хора, свързани от общо минало и гени. В тази свещена „институция” можем да бъдем себе си и сме обичани както заради характера или личността си, така и въпреки тях.

детски кът montecito kids

Безспорно най-голямата радост, най-ценното богатство, най-скъпият дар за всяко едно семейство са децата. Техните усмивки огряват дори най-студените нощи и най-мрачните дни, а смехът им е музика, която никога не омръзва. Малчуганите наистина порастват изключително бързо, буквално неусетно, затова всички родители се стремят да прекарват колкото се може повече време с децата си. За жалост в много случаи това е невъзможно, тъй като не всички културни обекти, заведения, хотели, представления или екскурзии са пригодени за малките палавници. Често в големите градове като София има специализирани сладкарници, постановки или площадки, проектирани за деца. Те, обаче, рядко успяват да създадат необходимия комфорт на родителите им, даже напротив. Това кара много семейства да правят компромис с удобството или предпочитанията на някои от членовете си в името на „общото благо” и така ценното време заедно. Тази жертва, обаче, не е необходима, тъй като има място, което предлага уют, забавления и невероятно вкусни изкушения както за възрастни, така и за деца. Не вярвате?!

Ресторант – градина „Монтесито” в София и невероятният му детски кът ще осигурят развлечения, отмора и апетитни приключения за цялото семейство. Мястото ще Ви очарова както с неповторимия си интериор, така и с любезното обслужване, божествената храна, прекрасната атмосфера, атрактивните си цени и усета към детайлите. Малчуганите, от своя страна, ще се радват на весели игри, нови приятели и образователни занимания (кръжоци) под грижите на мили и усмихнати аниматори.

Детският кът на „Монтесито” е разположен на открито под шарената сянка на величествени вековни  дървета, обгърнат от зеленина и ароматни цветя. Парти центърът разполага с цветни люлки и пързалки, с дървена къщичка за почивка и игра, с пясъчник, надуваем батут и безброй играчки. Ако времето не позволява лудории под небето, децата могат да се забавляват в новия просторен закрит детски кът – „Montecito Kids”, който е едно прекрасно допълнение към вълшебното царство на открито.

детски кът на открито

Освен с вкусни (и полезни) лакомства и специалитети, ресторант „Монтесито” ще очарова Вас и цялото Ви семейство с класа, уют и невероятно добро обслужване. Тук можете да се насладите на обяда си докато малчуганите Ви играят на воля на няколко метра от Вас. Детският кът на ресторанта разполага не само с прекрасна игрова база, но с и най-добрите, грижовни и отдадени аниматори. Те ще превърнат всеки повод в сбъдната приказка и ще занимават малките палавници с безброй забавни игри и ателиета по интереси – рисуване в пясък, изработване на бижута от макарони, оцветяване на различни гипсови или дървени фигурки.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито