Заведения с детски кът в София

Ресторант с детски кът в София

За семейство с дете е много важно при планиране на обяд или вечеря в ресторант да изберат заведение с детски кът в София. Детето ще се забавлява с подходящи игри и ще бъде щастливо, че е прекарало времето забавно.

Детският кът е търсен от родители и не просто като място за игра, но и възможност за парти, особено за рожден ден, а и за отбелязване на други важни събития в живота на детето.

За родителите, които търсят заведение с детски клуб с игри за различни възрасти, със зона за партита и детски дискотеки с караоке, препоръчваме Комплекс Монтесито. В него освен ресторант с луксозна обстановка и изискана кухня децата се радват на всички възможности на Детски клуб Montecito Kids.

Клубът работи всеки ден от 11 часа сутринта до 8 часа вечерта.

 

 Абонаментни карти за детски клуб

 

Абонаментни карти за повече посещения

Ако възнамерявате често да водите детето в детския клуб на Комплекс Монтесито, много удобни са абонаментните карти. Цените им са както следва:

  • за 10 часа – 50 лева;
  • за 20 часа – 90 лева;
  • за 50 часа – 200 лева.

 

Ако искате да оставите детето за гледане в клуба

Цените за почасово гледане в Montecito Kids са:

  • за половин час – 4 лева;
  • за един час – 6 лева;
  • за 2 часа – 11 лева.

 

Цените за почасово гледане в Montecito Kids

 

Какво предлага комплексът на детския кът

Площта на детския кът Montecito Kids е 370 квадратни метра. Той е разположен на два етажа.

На първия етаж е зоната за игри. Тук могат да се забавляват както малки, така и големи деца. Играчките са много и различни, те грабват вниманието на малките деца. Освен тях има и голямо комбинирано съоръжение за игра.

Аниматорите на клуба занимават децата в групи по интереси. Заниманията са различни, всички са увлекателни и са свързани с много веселие и смях. Децата рисуват върху пясък, оцветяват фигурки, изработват и фигурки от солено тесто. За момиченцата е голямо удоволствие изработването на бижута – от мъниста, макарони и други материали.

Много деца се увличат от рисуване на лице, което носи веселие, забавлява и се помни като преживяване.

За децата, които обичат анимационни филмчета и приказки, има групи за гледане на филмчета и четене на приказки.

В детския клуб Montecito Kids всяко дете ще намери множество увлекателни занимания и ще се връща отново тук за нови игри и нови преживявания.

 

В детски клуб Montecito Kids

 

Използват се само екологични и хипоалергични материали

При изработването и оцветяването в групите се използват само материали с високо качество. Подбираме само екологични и хипоалергични материали. Не се безпокойте за възможни реакции поради използване на материали с лошо качество. Ние се грижим за здравето на децата, посещаващи детския клуб, и осигуряваме всички материали с грижа за тях и здравето им.

 

Парти в детски клуб Montecito Kids

Всяко дете обича партита, а в детския клуб на Комплекс Монтесито организираните партита с аниматор са особено забавни. Зоната за партита е на втория етаж на клуба.

Ще организираме незабравимо празненство за рождения ден на детето ви, на предпочитана тема. Организираме и тематични партита по различни поводи.

 

Парти в детски клуб Montecito Kids

 

Много забавни и пълни с танци и настроение са детските дискотеки с караоке.

Свържете се с нас – можете да поръчате и участие на артисти, фокусници и клоуни.

Нека детето ви се забавлява в детския клуб на Комплекс Монтесито, докато вие обядвате или вечеряте в ресторанта. Можете да изчакате и в парти зоната на детския клуб, докато детето ви си играе в него.

Осигурете на детето си незабравими часове за игра с абонаментна карта. Ще организираме и запомнящо се тържество за рожден ден или по друг повод в клуба. Очакваме ви!