Ресторант с голям дансинг в София

Ресторант с голям дансинг за танци в София

Танците са не само изкуство, когато са изпълнявани от професионалисти. Те са и начин за разтоварване, на изливане на настроение по време на часове и дни на отмора. Затова всяко излизане, за приятни часове с питие с приятели, или вечеря – неофициална или тържествена, е съпроводено с много танци.

Още по-приятно е, когато при излизане за вечеря или тържествен повод, който ще се празнува в ресторант в София, на разположение на гостите е голям дансинг. Настроението става още по-приповдигнато, когато танцуващите са много. А ако сте с голяма компания, големият дансинг ще побере всички за общо танцуване с много настроение, усмивки и майсторски изпълнения в различните видове танци.

А когато някои от компанията не танцуват, а искат да наблюдават изявяващите се на танцовата площадка, е много приятно, когато от всяко място в залата на ресторанта се наблюдава целият дансинг. Така всички и по всяко време ще са част от празничните танцови изяви, пряко или като наблюдатели.

 

голям дансинг за танци

 

Как да изберете ресторант с голям дансинг в София

Затова при избор на ресторант с дансинг трябва да имате предвид следните фактори:

  • дансингът да е голям;
  • танцуващите да могат да се наблюдават от всяко място в залата на ресторанта, т.е. дансингът да е централно разположен;
  • за повече настроение в допълнение към музиката и повода за празнуване потърсете ресторант с излъчваща лукс обстановка.

Ние ще би препоръчаме такъв ресторант за сватба или друго празненство – това е ресторант Монтесито, част от едноименния комплекс. Той отговаря на горните критерии, а има и още една приятна изненада, която няма да намерите никъде другаде. Ще я опишем по-долу.

 

Залата на ресторанта

Ще започнем с описанието на обстановката. Тя със сигурност ще ви грабне от първия момент. Цветовете са характерни за кралски дворец от приказките – екрю, съчетано с тюркоазено синьо и златно. Над масите и столовете с луксозни шалтета с панделки пръскат светлина кристални полилеи. Това е изискан декор в стил Луи XIV.

В такова великолепие всеки обяд или вечеря е празнично събитие. Изисканите специалитети от менюто предлагат ястия за всеки вкус, приготвени майсторски и с любов от екипа на шеф готвача на ресторанта.

 

просторен ресторант

 

Дансингът на ресторант Монтесито

Дансингът е голям, така че и да сте с голяма компания, ще побере всички, за да празнувате заедно с танци или да разпуснете танцувайки през почивния ден. Ако дойдете семейно, също ще се включите в общото настроение на танцуващите, а когато забавляващите се на дансинга са много, и веселието и удоволствието са по-големи.

 

Най-голямата изненада на дансинга на ресторант Монтесито

Това, което ще ви привлече най-много в дансинга на ресторанта, освен големите размери и възможността да се вижда от всички места в залата, е отварящият се покрив. Вечер над вас ще сияят звездите, които на фона на тъмносиньото небе ще бъдат уникални свидетели на веселието на дансинга.

Танците са естествена проява на нашата природа, с тях отхвърляме стреса, даваме воля на доброто настроение, създаваме общо веселие с общи танци на големия дансинг. Да не забравяме, че много известни личности определят този вид движения като необходимост или удоволствие. Както казва Ерих Мария Ремарк, „Ако не танцувате, няма нужда да живеете.“ Включете се в танци на големия дансинг на ресторант Монтесито, а вечер се наслаждавайте и на звездите през отворения покрив над нас. За танци в София това е най-добрият избор!