Басейнът на комплекс Монтесито

Ресторант с басейн в София

Ако търсите ресторант с басейн в София, то едно от най-подходящите места е Комплекс Монтесито, който очарова посетителите с луксозен интериор и цялостен елегантен стил. Мотото на комплекса е “Елегантност, стил, уют”.

“Горублянското ханче” – което преди години беше емблематично заведение на столицата, е преобразено в изискан и стилен ресторант, край който можете да използвате модерен открит басейн.

 

Стил на ресторанта

Салонът на ресторанта е в романтичен стил. Гостите придобиват усещането, че се намират в малък дворец, като за целта допринасят:

  • обзавеждането – класическо с елементи в стил Луи XIV
  • кристалните полилеи, които правят обстановката още по-величествена
  • цветовете в тюркоазено синьо и екрю, като комбинацията е допълнена със златисти елементи.

ритуал за сватба

 

Вместимост на ресторанта

Ресторант „Монтесито“ разполага с 300 места, които са разположение така, че гостите във всяка част от ресторанта да имат поглед към централната част, към дансинга и отварящият се покрив над него. Заведението разполага и с очарователна градина с уединени кътчета, изпълнени със зеленина. Капацитетът на градината към ресторанта е 150 места.

 

Тържества в ресторант „Монтесито“

Обстановката в ресторант „Монтесито“ е изключително приятна, излъчва романтика и уют. Освен това и салонът, и градината са просторни, а това прави мястото подходящо за отбелязване на сватби, банкети, фирмени и семейни тържества, коктейли, имени и рождени дни, бизнес вечери.

Детски кът с аниматори в София

 

Кухня на ресторанта

Опитните готвачи в ресторанта приготвят за клиентите вкусни ястия както от българската, така и от чуждестранната кухня. По традиция всеки месец изненадват гостите със специални предложения за храни от различни части на света.

Освен ресторанта, Комплекс „Монтесито“ дава възможност на гостите да се забавляват и на басейна, който разполага с бар. Ако посетите мястото с деца, комплексът предлага детски кът Montecito Kids, където малчуганите ще могат да играят и да се забавляват под грижите на забавни и усмихнати аниматори. Мястото е подходящо за отмора или за забавление на цялото семейство – всеки ще открие своето приятно занимание в комплекса.

 

Плувен басейн „Монтесито“

Площта на басейна е 315 кв.м., а освен това има и детски басейн. Това прави мястото подходящо за хора на всякаква възраст. Входът е безплатен за гости на хотела, а външни посетители имат възможност да го ползват срещу заплащане. Цените са различни в делничните дни и уикенда. Билетът за вход е за един човек и е с валидност в рамките на деня. Чадърите, шезлонзите и шалтетата се предоставят за безплатно ползване.

 

Лицата под 18 години се допускат до басейна само с придружител.

Работното време на басейна и на бара е от 09.00 – 19.00 ч.

За да си гарантирате спокойния престой на басейна и приятното изживяване, имате възможност да се възползвате от допълнителни услуги:

  • депозит за ключ на гардероб,
  • наем на хавлия,
  • депозит за хавлия,
  • наем на сейф касета

и други.

Не пропускайте едно от малкото места в София, където можете да се радвате на голям и луксозен ресторант с модерен басейн, детски кът с аниматори и прекрасна градина!