Ресторант за романтична вечер в София

Ресторант за романтична вечер в София

Романтиката е необходима дори в нашето динамично ежедневие. Тя се изразява не само в мили думи, но и в поднасяне на цветя и покана за романтична вечер в изискан ресторант. А какво по-романтично място за вашата вечер за двама от ресторант Монтесито? Изберете го за  изискана вечеря в обстановка излъчваща стилен лукс и се насладете както на прекрасната кухня и обслужване, така и на всеки детайл от заобикалящата ви среда.

 

Обстановката в ресторанта

Не само изборът на цветове – екрю, тюркоаз и златно, ще ви напомни кралско дворцово великолепие. Кристалните полилеи също ще допринесат за излъчване на стилен разкош и великолепие. Това е точно фонът, от който се нуждаете, за да се отдадете на приятни емоции и наслада от вечерята заедно, по време на която във всеки момент ще се чувствате специални.

 

вечер за двама от ресторант Монтесито

 

Дансингът

Дансингът в залата на ресторанта е разположен централно, а уникален детайл е отварящият се покрив над него. Така при топло време, когато танцувате с вашия партньор или партньорка, над вас ще сияят звездите, свидетели на вашата специална вечер за двама.

 

ресторант с голям дансинг

 

Вечеряйте в градината или излезте за питие в нея след вечеря

Градината към ресторанта е потънала в зеленина, а сред нея уединение предлагат шатри, в които ще се чувствате уникално, отделени от външния свят, за да се отдадете от насладата на компанията ви. В топлия сезон това е още едно от местата в комплекс Монтесито, което ще допринесе за много нежна романтика във вашата специална вечер. Прекарайте тук цялата вечеря или се насладете на питие сред зеленината след вечерята в разкоша на ресторанта.

 

ресторант с градина

 

Менюто

Насладата от романтичната вечер е пълна с избор на предпочитани специалитети, а защо не и опитване на нещо ново, ястие, което отдавна ви се иска да опитате. Направете този опит заедно, след като се насладите на любимите ви специалитети.

Ресторантът предлага както скара, така и готвени ястия, салати, с подходящи предложения и на вегетариански варианти. Ако предпочитате постните ястия, ще имате възможност за избор.

Десертите също са наслада за небцето, а какво е романтична вечер без уникален десерт? Ще можете да го поръчате тук, в ресторант Монтесито.

Питиетата също са разнообразни, с богат избор от безалкохолни напитки, бира, алкохол.

И така, за вас остава само да направите избора на ястия и напитки, а след това да се насладите на консумацията. Струва си да опитате кухнята на ресторант Монтесито!

 

меню в ресторант

 

Нощувка в хотел Монтесито

Искате да продължите романтичните преживявания с нощувка в хотела? Изберете двойна стая лукс! Резервирайте я за нощувка след вечерята и бъдете сигурни, че ще имате на разположение всички удобства.

Обзавеждането на двойните стаи категория лукс включва телевизор, хладилник, климатик, сейф. Ще имате на разположение и телефон с директно избиране и безжичен интернет.

 

романтичен хотел

 

Като гости на хотела ще имате на разположение платен паркинг, а в топлия сезон можете да ползвате безплатно и открития басейн към комплекса.

Планирайте вашата романтична вечер в ресторант Монтесито, за специална обстановка на лукс, изискана кухня и много романтика на дансинга и в градината. Завършекът на вечерта, нощувка в двойна стая лукс, ще продължи приятните преживявания. Резервирайте места в ресторанта и нощувка още сега!