Ресторант за влюбени в София

Ресторант за влюбени в София

Влюбените са щастливи хора, които са на върха на емоциите в подходяща обстановка и в компанията само един на друг. Такава обстановка трябва да излъчва романтика,  да осигури великолепие, достойно за дворец, и да кани за уединение в подходящо кътче. Естествено, менюто също е важно. Вкусната храна, включваща галещи небцето специалитети, е още един компонент, който трябва да предлага идеалният ресторант за влюбени в София.

Планирате романтична вечер за двама, в обстановка, която да ви доставя наслаждение и да хармонира с вашите чувства, да ви потапя в атмосфера, в която любовта ви да ви обгръща отвсякъде? Ще ви предложим ресторант Монтесито, който ще удовлетвори всичките ви изиксвания и необходимост от романтика и нежност навсякъде около вас.

 

залата на ресторант Монтесито

 

Бляскаво великолепие в залата на ресторанта

Потопете се в изящество и блясък, които могат да се намерят не само в кралски дворец. Когато сте в залата на ресторант Монтесито, ще се почувствате изключително специални гости, обкръжени от изискано обзавеждане с цветове, съчетани като в дворцова зала – екрю, тюркоаз и златно. А над вас ще ви къпят в светлина кристалните полилеи.

Настанете се в избран от вас кът и поръчайте специалитети от менюто. Те включват месни и вегетариански, с морски дарове, изкушаващи десерти. Разбира се, ще ви предложим и разнообразие от напитки, с които ще допълните вечерята си с много настроение!

А когато поискате да танцувате, на ваше разположение е дансингът. Това е място, на което ще се отдадете на магията на музиката, прегърнати един с друг. А отварящият се покрив ще ви осигури още по-специален фон за вашия танц за двама – звездното небе! Няма по-прекрасна и романтична обстановка за двама влюбени от изтънченото великолепие на ресторант Монтесито и привличащия за танци дансинг с небето с блещукащи звезди над него!

 

Уединение за двама

 

Уединение за двама в градината на ресторант Монтесито

Често за влюбената двойка уединението е основната предпоставка за най-прекрасната вечер заедно. За вечеря в сепаре, сред изобилна зеленина и във вечерна прохлада, ви очаква градината към ресторант Монтесито.

Шатрите в градината оформят сепарета, сред което ще изберете вашето. Настанете се и се наслаждавайте на вечерта на открито, в тишина и уединение, които са така необходими за вашата двойка, за да останете насаме и да си кажете съкровени неща. А често е достатъчно само да помълчите и да се радвате на компанията си.

И тук допълнително удоволствие, което ще добави приятни емоции към вечерята в в уединение, ще бъдат изкушаващите специалитети, приготвени от екипа на шеф готвача.

А ако поискате да танцувате, дансингът на ресторанта с отворяемия покрив е на ваяе разположение, на крачки от вашето сепаре.

 

хотелска стая за влюбени

 

Завършете романтичната вечер за влюбени с нощувка в стая лукс

След вечерята си доставете още едно удоволствие с нощувка в двойна стая лукс в хотела на комплекс Монтесито. На разположение на гостите на хотела в стаите лукс са всички удобства – телевизор, климатик, хладилник, безжичен интернет. Паркингът е безплатен за гостите на хотела.

За незабравима вечер за влюбени ресторант Монтесито ви очаква с всички необходими елементи на романтика и лукс, обгрижване от персонала и други условия, с които ще се почувствате като най-специалната влюбена двойка. Доставете си това удоволствие, резервирайте места в ресторанта или в градината на комплекс Монтесито.