Ресторант за абитуриентски бал в София

Ресторант за абитуриентски бал в София

Най-впечатляващата обстановка за бала на вашите абитуриенти не е мечта! Изискан интериор, предразполагащ за тържественост и часове танци и веселие, уникален дансинг и градина – всичко това е на ваше разположение в ресторант Монтесито. Поръчайте организирането на абитуриентски бал в него и ще оставите незабравими спомени у младите хора, които празнуват на прага на живота като зрели хора. Хотелът ще ви предложи нощувки за абитуриентите. Удобството и красивият декор, както и изисканата кухня, с предложения за вкусни ястия в менюто на абитуриентите, допълват всички компоненти, необходими за най-прекрасната абитуриентска вечер.

 

Ресторант за абитуриентски бал в София

 

Ресторантът предлага две зали

В основната зала на ресторанта, с блестящи кристални полилеи, в старинен стил с изискано цветово съчетание на екрю, тюркоаз и златно, вашите млади питомци ще се чувстват като в дворец. Основната зала е със 180 места. Местата са разположени така, че от всякъде се вижда дансингът.

Балната зала е със 120 места. Площта й е 400 квадратни метра, с големи кръгли маси за по 12 души. Можете да я запазите за бала заедно с основната зала. За организаторите има и маса с 4 места. Кътът за DJ е абсолютно необходим за абитуриентско тържество – в балната зала имаме такъв кът. И тук тържествената старинна обстановка, с кристални полилеи и орнаментирани тавани, ще допринесе за незабравима атмосфера и ще бъде бляскав декор за множество снимки и клипове.

 

Дансингът в основната зала

Абитуриентски бал без танци е немислим. Обширният дансинг на ресторанта е на разположение на празнуващите, а тези, които не танцуват, имат отлична видимост към дансинга по всяко време. Но най-прекрасният елемент е отварящият се покрив над дансинга. Абитуриентите ще танцуват под звездите и ще се чувстват уникално!

 

ресторант с голям дансинг

 

Градина с много зеленина и кътове за уединение

Градината също е на ваше разположение. Тук кътовете са с капацитет 150 места. По всяко време празнуващите могат да се потопят в зеленината и свежестта на градината. Тук можем да организираме тържествено посрещане на абитуриентите. Фонът е чудесен за първите снимки, които да запечатат началото – прекрачването на прага на зрелия живот.

 

Басейн и бар край него

Освен много танци, изискана кухня и бална обстановка с блясък и тържественост на разположение на абитуриентите са и барът край басейна на ресторанта. След тържеството или на сутринта на тяхно разположение е открития басейн, който е с безплатен вход за гости на хотел Монтесито.

 

Басейн и бар на открито

 

Кухнята

Можете да прегледате предложенията ни и да изберете менюто за бала, като не пропускате и специалитетите, които екипът от готвачи предлага всеки месец. Редуват се специалитети от различни кътове на света, така че имате възможност за избор на разнообразно меню.

Предлагаме:

  • салати
  • типични балкански салати
  • предястия
  • основни ястия
  • морски деликатеси
  • десерти

както и разнообразни напитки и ястия приготвени по метода на бавното готвене.

Избирайки ресторант Монтесито за вашата абитуриентска вечер, вие избирате съвкупност от всички необходими компоненти – тържествен декор, зелена градина за отмора, дансинг с видимост към звездното небе, хотел за отдих след многото танци и веселие, бар и басейн, и не на последно място – изискана кухня, която ще хареса на всички!

Важно е младите хора да имат всичко необходимо за най-впечатляващото първо важно тържество в живота им. Ние ви го предлагаме. Обадете ни се!