Ресторант за абитуриентски бал в София

Ресторант за абитуриентски бал в София

Най-впечатляващата обстановка за бала на вашите абитуриенти не е мечта! Изискан интериор, предразполагащ за тържественост и часове танци и веселие, уникален дансинг и градина – всичко това е на ваше разположение в ресторант Монтесито. Поръчайте организирането на абитуриентски бал в него и ще оставите незабравими спомени у младите хора, които празнуват на прага на живота като зрели хора. Хотелът ще ви предложи нощувки за абитуриентите. Удобството и красивият декор, както и изисканата кухня, с предложения за вкусни ястия в менюто на абитуриентите, допълват всички компоненти, необходими за най-прекрасната абитуриентска вечер.

 

Ресторант за абитуриентски бал в София

 

Ресторантът предлага две зали

В основната зала на ресторанта, с блестящи кристални полилеи, в старинен стил с изискано цветово съчетание на екрю, тюркоаз и златно, вашите млади питомци ще се чувстват като в дворец. Основната зала е със 180 места. Местата са разположени така, че от всякъде се вижда дансингът.

Балната зала е със 120 места. Площта й е 400 квадратни метра, с големи кръгли маси за по 12 души. Можете да я запазите за бала заедно с основната зала. За организаторите има и маса с 4 места. Кътът за DJ е абсолютно необходим за абитуриентско тържество – в балната зала имаме такъв кът. И тук тържествената старинна обстановка, с кристални полилеи и орнаментирани тавани, ще допринесе за незабравима атмосфера и ще бъде бляскав декор за множество снимки и клипове.

 

Дансингът в основната зала

Абитуриентски бал без танци е немислим. Обширният дансинг на ресторанта е на разположение на празнуващите, а тези, които не танцуват, имат отлична видимост към дансинга по всяко време. Но най-прекрасният елемент е отварящият се покрив над дансинга. Абитуриентите ще танцуват под звездите и ще се чувстват уникално!

 

ресторант с голям дансинг

 

Градина с много зеленина и кътове за уединение

Градината също е на ваше разположение. Тук кътовете са с капацитет 150 места. По всяко време празнуващите могат да се потопят в зеленината и свежестта на градината. Тук можем да организираме тържествено посрещане на абитуриентите. Фонът е чудесен за първите снимки, които да запечатат началото – прекрачването на прага на зрелия живот.

 

Басейн и бар край него

Освен много танци, изискана кухня и бална обстановка с блясък и тържественост на разположение на абитуриентите са и барът край басейна на ресторанта. След тържеството или на сутринта на тяхно разположение е открития басейн, който е с безплатен вход за гости на хотел Монтесито.

 

Басейн и бар на открито

 

Кухнята

Можете да прегледате предложенията ни и да изберете менюто за бала, като не пропускате и специалитетите, които екипът от готвачи предлага всеки месец. Редуват се специалитети от различни кътове на света, така че имате възможност за избор на разнообразно меню.

Предлагаме:

  • салати
  • типични балкански салати
  • предястия
  • основни ястия
  • морски деликатеси
  • десерти

както и разнообразни напитки и ястия приготвени по метода на бавното готвене.

Избирайки ресторант Монтесито за вашата абитуриентска вечер, вие избирате съвкупност от всички необходими компоненти – тържествен декор, зелена градина за отмора, дансинг с видимост към звездното небе, хотел за отдих след многото танци и веселие, бар и басейн, и не на последно място – изискана кухня, която ще хареса на всички!

Важно е младите хора да имат всичко необходимо за най-впечатляващото първо важно тържество в живота им. Ние ви го предлагаме. Обадете ни се!

No comments yet! You be the first to comment.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито