Ресторант в София с храна за вкъщи

Ресторант в София с храна за вкъщи

Все повече семейства оценяват удобството да вземат храна за вкъщи от ресторант. Приготвянето на обяда или вечерята изисква много време. А и е добре известно, че такова разнообразие на ястия, с ежедневни предложения на супи, предястия, салати, основни, десерти не може да се постигне у дома. Дори да имате средствата, трябва много време за осигуряване на различни продукти, търсене на по-редките от тях. Далеч не всеки има толкова много време на разположение, а и не е необходимо да се стараете вие да готвите разнообразно за семейството. За вашата трапеза вкусни предложения ежедневно има ресторант Монтесито.

 

Ще имате избор и на вкусен хляб

Какво е обядът или вечерята без вкусен хляб? Не от супермаркета, а хлебчета и питки, изпечени в същия ден. От менюто на ресторанта изберете бяла питка със сусам или с кашкавал, пълнозърнести земели, царевични хлебчета или чабата. Определено глезенето на семейството за обяда или вечерята вкъщи започва с питките и хлебчетата!

 

хляб за вкъщи

 

Предястия, салати – задължителни за семейния обяд или вечеря

Започнете със свежа салата или с царска медена туршия. Подходящо предложение има и за любителите на салата „Табуле“. Много изкушаваща е салатата с айсберг, краставици, млечен сос, чери домати.

Типично българска и много вкусна е комбинацията от печена чушка, домати и плочка сирене.

Открийте вашата любима или нова за вас салата, която ще харесате, в дневното меню на ресторанта.

 

Супа за обяд

Със супата започва всеки обяд вкъщи. Няма да се лишите от вкусна супа с поръчка на храна за вкъщи от ресторант Монтесито.

Супа топчета, пилешка супа, както и вегетариански варианти  – крем супа от леща, гъбена супа с ориз присъстват в предложенията за храна за вкъщи. Ще се впечатлите от необичайни супи като крем супа от броколи и синьо сирене. Ще намерите и любимия на всички таратор.

Супите – както месни, така и посни, са вкусна увертюра към основното ястие. Изберете вашата любима супа и се пригответе да изберете основното ястие.

 

Основното ястие – основното удоволствие

И за основно ястие екипът на ресторанта ще ви предложи както вкусни месни специалитети, така и постни, но също толкова изкушаващи варианти.

Пържените кюфтета с картофена салата са класика и типичен избор за мъжете, а защо не и за жените. Съшото се отнася и за печеното пиле със свежа салата.

Почувствайте се наистина по домашному, избирайки боб със свински ребра, мусака с дърпано месо или друга типична за нашата кухня гозба.

Рибата съшо е включена в основните ястия, например риба пане с картофена салата.

За предпочитащите постни ястия изкушенията включват зеленчуков ориз с кашкавал, сирене в пергамент и други.

Скарата – карначета, шашлик, наденица, пилешко филе и други, е много подходяща за вечеря, макар че ако обичате този начин на приготвяне на месото, изберете скара и за обяда вкъщи.

 

основно ятие за вкъщи

 

Десертът

Кой не би си поръчал крем карамел или шоколадов фъдж? А ванилов крем със сладко от ягоди? Бисквитената торта също е често в менюто.

За предпочитащите по-лек десерт има подходящи варианти – цедено мляко с боровинки или сезонен плод.

Струва си да опитате мляко с портокалов ориз, както и палачинка с мед и орехи, за достоен завършек на обяда или вечерята вкъщи.

 

десерт за вкъщи

 

И така, не се приготвяйте за часове пазаруване и готвене. Заетите хора имат право на вкусна храна, приготвена от изкусния екип на ресторант Монтесито.

Всеки делничен ден на нашата Фейсбук страница ще намерите менюто за деня, от което имате богат избор.