Почасово гледане на дете в детски клуб София

Почасово гледане на дете в детски клуб „Montecito Kids” София

Нуждаете се от почасово гледане за детето ви в София? Най-добрият вариант е в детски клуб, защото там вашето малко момче или момиче ще се забавлява с други деца, от опитни аниматори. Това е много по-забавно и незабравимо преживяване отколкото ако наемете детегледачка за няколко часа в дома си. А и цената на почасовото гледане на деца в клуба, който ще ви предложим – детския клуб „Montecito Kids” на комплекс Монтесито, е по-ниска от цената на гледане от детегледачка. Но това не е единственото предимство.

 

Удобно работно време

Детският клуб работи всеки ден. Отворен е от 11 до 20 часа. Можете да разчитате да оставите детето си там както сутринта, така и следобед.

 

Зони за малки и големи деца

В детския клуб „Montecito Kids” ще намерите както зона за игри за малки деца, така и площ за игри с много играчки за по-големите. Клубът е разположен на два етажа, с обща площ 370 квадратни метра. Освен зоните за игри на първия етаж той предлага и прекрасно място за детски партита на втория етаж. Така че можете да съчетаете необходимостта да оставите детето за известно време в клуба с поръчка за организиране на детско парти по това време. Разбира се, трябва да се уговорите с познатите си, чиито деца ще поканите на партито.

 

гледане на деца в детски клуб

 

Не само гледане на анимационни филмчета и рисуване

Най-популярните занимания за децата от всички възрасти са гледането на анимационни филми и рисуването. И разбира се, всички деца обичат да им четат приказки. Тези дейности са едни от най-любимите в клуба.

Но аниматорите на „Montecito Kids” ще предложат на вашите деца, които оставите за почасово гледане, не само тези, но и различни други дейности, които ще направят престоя им интересен и времето ще тече бързо за тях.

Една от предпочитаните и придружени с много емоции и смях дейности е рисуването на лице. Ще можете да преобразите лицето си и със сигурност си струва да запечатате на снимка резултата.

Интересно е и да се рисуват картини с пясък. А какво ще кажат децата ви за оцветяването на гипсови фигурки? Изработването на фигурки от дърво също е интересно и дава възможност всеки да покаже способностите си за оформяне на любими животни, анимационни герои и други.

Тестото и макароните също могат да се използват за творчество – от тестото децата ще правят фигурки, а макароните заедно с мъниста ще послужат за оригинални бижута.

Детският клуб „Montecito Kids” е място, в което ще творите интересни и красиви неща.

 

почасово гледане на дете с аниматор

 

Грижа за здравето на децата с използване на хипоалергенни материали

Материалите, които използват аниматорите и децата в „Montecito Kids”, са еколкогични и хипоалергенни. Ние се грижим за здравето на децата ви, които оставяте за почасово гледане в клуба.

 

Възраст на децата, които можете да оставите за почасово гледане

Можете да оставите в детския клуб деца на възраст от 3 до 12 години.

 

Цена за почасово гледане в детски клуб

 

Цена за почасово гледане

Таксата за половин час е 4 лв., за 1 час – 6 лв., а за 2 часа – 11 лв.

Възползвайте се от абонаментните карти

С абонаментните карти, които можете да използвате в „Montecito Kids”, пестите още повече. Възползвайте се от тях. Цената им е както следва:

  • 50 лв. – за 10 часа
  • 90 лв. – за 20 часа
  • 200 лв. – за 50 часа.

Свържете се с нас! В „Montecito Kids” детето ви не само ще бъде под грижите на аниматори за необходимия брой часове, но и ще се забавлява до насита. Очакваме ви!