Хотел за сватба в София

Планиране и организиране на сватба в София

Ако ви предстои планиране и организиране с сватба в София, ще ви помогнем с план на дейностите и стъпките, които трябва да предприемете, за да можете постепенно да подготвите всичко, да не пропуснете дори дребни, но съществени елементи на бляскавото събитие и да се радвате на незабравимо сватбено тържество.

 

Уточнете какъв вид сватба и къде искате да организирате

От видовете сватбени церемонии – гражданска, църковна, в народен или друг стил, изберете този вид тържество, който предпочитате, за да се чувствате щастливи през цялото време и да предадете това щастие и на вашите гости.

Все по-предпочитани са изнесените церемонии, например сред природата или в луксозна зала. За сватба в София можете да изберете луксозно заведение с градина, като комплекс Монтесито.

Места за сватба в София

 

Определете датата на сватбата няколко месеца предварително

За да имате достатъчно време за подготовка, определете дата, до която има поне няколко месеца. Така ще можете да подготвите всичко необходимо, да поръчате сватбените тоалети и аксесоари и други необходими неща за сватбеното тържество.

 

Определете колко гости ще поканите

За да може да направите подходящ избор на зала и ресторант за тържеството, трябва да определите броя на гостите.

 

Изберете шаферките за сватбата

Приятелките на младоженката са традиционните шаферки, чиято грижа ще бъде да направят тържеството още по-весело и незабравимо. Можете да допълните групата на шаферките и с дами от близките на младоженеца. За да се отличават, шаферките трябва да са в еднакви рокли, обикновено в ярък цвят. Изберете фирма, която ще ушие роклите. Това може да е фирмата, която ще ушие и сватбените тоалети, а може да е и друга фирма, препоръчана от приятели, вече преминали през етапите на организиране на сватбените си тържества.

 

Декориране на залата за сватбеното тържество

При избора на зала за тържеството можете да възложите на екипа към залата декорирането с цветя и други украси. Но можете да изберете и сами декорациите, които вие или ваши близки ще поставят преди да започне тържественото събитие.

 

Коя сватбена агенция ще изберете

За най-безпроблемна организация на сватбената церемония и на тържеството след нея най-добре ще се погрижи професионална сватбена агенция. Потърсете отзиви от ваши близки, които са сключили наскоро брак, за да ви препоръчат такава агенция.

Агенцията може да ви осигури и фотограф, и музика и диджей за тържеството след церемонията.

 

Изберете комплекс Монтесито за сватба в София

Най-удачният избор за изнесена сватбена церемония в София и бляскаво тържество след нея е комплекс Монтесито.

В богато озеленената градина на комплекса ще посрещнете гостите и там може да се проведе церемонията на сключване на брака. Луксозно обзаведеният ресторант на комплекса е отлично място за сватбен обяд или вечеря, с капацитет 180 места. Освен него комплексът разполага и с още една зала – Montecito Hall, която може да се обедини с основната зала на ресторанта за голямо тържество с много гости – до 500 места за седящи и до 700 места за тържество тип коктейл.

 

За тържествената обстановка, която обгръща всички в приказен дворцов лукс, допринасят красивите полилеи и разкошно орнаментирани тавани.

Уникален е и централно разположеният дансинг с отварящ се покрив, над който ще се виждат небето и звездите при вечерно тържество – незабравим декор за сватбения танц на младата двойка и на гостите им.

За сватбени тържества комплексът предлага сатенени стойки с цветя за изнесена церемония, както и бяло платно и менче.

Менюто на ресторант Монтесито осигурява богат избор на ястия за сватбения обяд или вечеря.

За гостите на сватбата, които са пристигнали от други места, можете да запазите стаи в бутиковия хотел на комплекса.

Това е още едно удобство, което ще ви бъде предоставено за сватбата в комплекс Монтесито.

Изборът на комплекс Монтесито за вашата сватба в София не само ще ви улесни при организирането й, но и ще ви осигури най-приказната обстановка за сватбената церемония и за тържеството след нея.