Новогодишни пакети в София

Новогодишни пакети в София

Време е да изберете място и подходящи новогодишни пакети в София, за да празнувате в приятна обстановка, с празнично меню, за да имате незабравимо новогодишно преживяване.

Обстановката в ресторант Монтесито, удобството на стаите в хотелския комплекс и разнообразието от варианти на новогодишно меню ще ви грабнат и спечелят веднага.

Запознайте се със сценария за новогодишната нощ, с предложенията за меню и с удобството на нощувките. Няма нужда да търсите повече, тук ще намерите всичко необходимо както за новогодишно празнуване в компания, така и ако сте семейство с деца.

 

Програмата за новогодишната вечер

 

Програмата за новогодишната вечер

Новогодишната вечер започва в 20 часа, когато е настаняването на гостите, резервирали новогодишни пакети в комплекс Монтесито. Гостите се настаняват до 20:30 часа.

Ето и реда на сервиране на компонентите на менюто:

  • салати и предястия – от 20:30 до 21:30 часа;
  • празнична вечеря – от 21:30 до 23:30 часа;
  • следястия – от 23:30 до 23:45 часа;

а след това започва шоуто, което ще наблюдавате с чаша шампанско в ръка. За децата също ще има шампанско – детско!

Петнадесет минути по-късно всички ще посрещнат Новата година, с нови очаквания и с много радост.

За сладък завършек от 00:00 до 03:00 часа е време за сервиране на десерти.

Цената на куверта е 139 лева. За деца до 12 години цената е 69 лева, а за деца от 12 до 16 години – 89 лева.

 

Вариантите на новогодишно меню

Ресторант Монтесито ви предлага четири варианта на новогодишно меню, един от които е с вегетариански ястия. Гостите с деца ще се зарадват на специалното детско меню за празничната нощ.

Освен салатите и предястията, основните блюда с джолан, телешко, пилешко роле и вегетарианско ризото от лимец, ще ви изкушат предложенията на изискана селекция от мезета и сирена.

За невегетарианските менюта платото от мезета включва луканка , прошуто , средиземноморски пушен бут, а от сирената – бри, ементал и чедър.

Платата с десерти ще предложат сезонни плодове, шоколадови и плодови петифури,  мини баклавички с орехи, както и задължителните банички с късмети. Десертите за вегетарианското меню са същите.

За вегетарианците селекцията от плата е с ядки, плодове и сирена – бри, ементал и чедър.

Децата ще се насладят на хрупкави пилешки хапчици, мини кюфтенца, естествено с кетчуп. Специално за тях следястията ще изкушат с гризини, оризов чипс и зеленчукови крудити.

Детските десерти включват както плодове, така и любимите шоколадови бонбони.

Разгледайте подробно менютата в новогодишните пакети тук.

 

новогодишно меню

 

Консумирайте напитки без ограничения на мокрия бар

Тук ще ви сервират както уиски и водка, така и узо и ракия, вино, бира, газирани напитки и натурални сокове, както и минерална вода.

Заедно с настаняването на гостите с новогодишни пакети ще се извърши и посрещането на децата в Детски кът MONTECITO KIDS.

От 20 часа на 31 декември ще започне детското парти за деца над 4 години, с продължителност 5 часа, провеждано от аниматори, с много забавления и занимания в празнично украсения детски клуб.

Децата ще се почерпят със сок, вода, ще си изберат от сладкия бар с лакомства и ще се поглезят с детско шампанско.

Цената на празничната вечер в детския клуб е 59 лева. Молим при резервиране на новогодишни пакети запишете предварително детето си за празнуване в клуба!

 

Запазете нощувка за новогодишната нощ

Хотелски комплекс Монтесито предлага и новогодишни пакети с доплащане за нощувки. Доплащането за единична стая е 20 лева за нощувка. Цената за стандартна двойна стая на човек е 31 лева и 36 лева на човек в луксозна двойна стая за нощувка. Тя включва и закуска на 1 януари.

Децата до 2 години се настаняват безплатно и не се заплаща новогодишен куверт за тях, а за от 2 до 12-годишните се плаща само детският новогодишен куверт.

 

нощувка за новогодишната нощ

 

Тридневни пакети за нощувка и празнуване на Нова година

Предлагаме ви тридневни новогодишни пакети в София от 30 декември до 2 януари, с три нощувки и новогодишен куверт. Създайте си незабравими преживявания с тези пакети! Очакваме ви за резервации!