открития ресторант Монтесито

Насладете се на лятото в открития ресторант Монтесито

Лятото е време за почивка, за обеди и вечери навън, като част от живота с по-малко ежедневни тривиални ангажименти. Какво по-приятно място от открития сектор на ресторант Монтесито за обяд или вечеря на чист въздух? Зеленината заобикаля шатрите, сгушени в градината. Пренесете се в друг свят за няколко часа, обядвайки или вечеряйки сред природата, обгрижвани от персонала на ресторанта и наслаждавайки се на специалитети – традиционни и гурме предложения.

 

Градината на ресторант Монтесито – обилна зеленина и всички удобства за обяд или вечеря в прохлада дори в голяма жега

Толкова много зеленина, съвсем близо до центъра на столицата, е невероятна гледка, но е съвсем реална! Лятото и жегите карат всички да търсят сянка, а вечер прохлада. В градината на ресторант Монтесито сянката и прохладата, дори в голяма жега, е гарантирана. Резервирайте места и се отпуснете, наслаждавайки се на приятния хлад в шатрата сепаре. Градината разполага със 120 места, но в горещините търсенето се увеличава, затова направете резервация достатъчно рано!

Лесно е да стигнете до комплекс Монтесито – той се намира на булевард Цариградско шосе, на югоизточния вход към столицата.

 

Градината на ресторант Монтесито

 

Ако сте с деца, за тях ще се погрижат аниматорите в детски клуб Montecito Kids

За малки и големи деца детският кът към комплекса, част от който е ресторант Монтесито, работи от 11 сутринта до 8 вечерта. Тук вашите малки палавници ще имат на разположение играчки за малките и различни занимания, обичайни и творчески, за по-големите.

Докато се наслаждавате на обяда или вечерята в откритата част на ресторант Монтесито – лятната градина, вашите деца ще прекарат часове, изпълнени с емоции и забавления.

 

детски клуб Montecito Kids

 

Какво е лятото без плуване и къпане в басейн?

Къпане и плуване преди обяд или вечеря в градината на ресторант Монтесито! Звучи прекрасно и е много лесно осъществимо, въпреки че говорим за тези характерни летни забавления почти в центъра на столицата!

Откритият басейн на ресторант Монтесито ви очаква всеки ден, с работно време от 9 сутринта до 7 вечерта! Съчетайте насладата от къпане и плуване, както и слънчеви бани на шезлонг до басейна, с последващ приятен обяд или вечеря и наслаждаване на специалитетите на шеф готвача на ресторанта. Ако сте с деца, за тях детският басейн до големия басейн е място за приятни игри във водата.

Дори да нямате хавлия, можете да наемете на място. Тук са осигурени и сейфове, в които да оставите ценности за съхраняване, докато си почивате със слънчеви бани или в басейна, плувайки и разхлаждайки се.

 

Откритият басейн на ресторант Монтесито

 

Питие на бара – приятна част от богатите възможности на комплекс Монтесито за летни наслади

За разхлаждане по време на слънчевите бани най-доброто средство е студено питие. Барът до басейна на комплекс Монтесито е със същото работно време – от 9 сутринта до 7 вечерта.

Вземете чаша студена напитка и си починете на шезлонг, под чадъра, за да се отдалечите максимално от задушаващите летни горещини.

Лятото е в разгара си, температурите са високи, всеки търси прохлада и приятни преживявания през почивните дни. Ако сте в столицата, отпуската ви е минала или предстои, имате избор за прохлада в много зеленина, дори с къпане и плуване. Това е откритата част на ресторант Монтесито – богато озеленената градина, съчетана с открития басейн и детското басейнче към него. Разбира се, предстоят ви приятни часове на наслада от специалитетите, които ще ви поднесат за обяд или вечеря. Това е място, което ще ви стане любимо за часове на почивка през лятото!