Най-известните зали за събития в Европа

Провеждането на събития като концерти, конференции, изложения, конгреси, семинари, медийни събития, коктейли, изложби и музикални събития изисква елегантна и функционална зала с висококачествено оборудване и добра акустика.

 

Кои са най-известните зали за събития в Европа?

 

Роял Албърт Хол в Лондон

Декора, атмосферата, оборудването – всичко в тази зала носи усещане за лукс и гарантира незабравими преживявания, независимо дали сте почитател на класическата музика, джаз или рок.

 

Музикферайн във Виена

Музикферайин е зала със 1744 места. Тя отваря врати през 1870 година и е определяна като една от най-добрите зали за концерти не само в Европа, но и в световен мащаб. Залата има правоъгълна форма, дължината й е 48,80 м, широчината – 19,10 м, а височината – 17,75 м.

 

Концертгебау в Амстердам

Правоъгълна зала с 1974 места. Отваря врати през 1888 година. Известна е като една от залите с най-добра акустика в света.

 

 

Концертхаус в Берлин

Залата е с правоъгълна форма и побира 1600 места. Построена е през 1821 година. След като е повредена по време на Втората световна война, тя отваря врати като концертна зала през 1984 година.

Симфоничната зала в Бирмингам

Симфоничната зала в Бирмингам, Англия е за 2262 места и е построена през 1991 година.

 

Културен и конгресен център в Люцерн

В Люцерн, Швейцария се намира една от най-добрите зали за провеждане на събития в Европа. Тя побира 1840 места и отваря врати през 1998 година.

 

Конгресен център Грац в Австрия

Дава възможност за провеждане на различни по мащаби събития в няколко мултифункционални зали.

 

Хофбург във Виена

Център за събития във Виена, Австрия, който разполага с 35 различни по големина зали, оборудвани с ултрамодерна техника.

 

Montecito Hall София

Montecito Hall е една от най-елегантните, впечатляващи и очарователни зали в София. Голяма е 400 кв.м. височината ѝ е 6.5 м. през деня е огряна от слънчева светлина, а вечер – от изискани кристални полилеи в класически стил. Обстановката е луксозна и уютна едновременно. Според вашите нужди залата може да бъде подредена в театрален стил 350 места, класна стая 250 места и П-образно 100 места.

 

Montecito Hall разполага с екран, мултимедия, високоскоростен интернет, флипчарт, професионално озвучаване и осветление.

Интериорът и оборудването на залата я правят подходяща за различни събития както за работни срещи, конференции, конгреси, семинари, така и за бляскави събития като балове, сватби, частни празненства, а също и за медийни и музикални събития, обучения, лекции, изложби, дискусии, коктейли.

За вашите събития ще подготвим украса, кът за снимки, озвучаване, възможност за организиране на коктейл или блок маса за напитки.

Луксозната зала ще ви впечатли с приказната си атмосфера, комфортното си обзавеждане и с всички останали удобства, които предлага комплекс Монтесито:

  • Настаняване в елегантни и удобни стаи
  • Два асансьора
  • Room Service
  • Паркинг
  • Пране и химическо чистене
  • Сейф
  • Голям открит басейн с шезлонги, чадъри и бар
  • Уютен ресторант и прекрасно озеленена градина с вкусно и разнообразно меню
  • Детски кът с аниматори

Две зали с висококачествено оборудване, подходящи за конференции и бизнес събития като уъркшопове, семинари, тиймбилдинги, събрания и дискусии