Места за сватба около София

Места за сватба около София

При организиране на сватбеното тържество основата е избор на мястото – стилен ресторант с впечатляваща обстановка. Изборът от подходящите места за сватба около София е труден, защото трябва да се вземат предвид редица необходими елементи – лукс на обстановката, разнообразна кухня с класически и оригинални специалитети, както и дали мястото пред ресторанта е подходящо за впечатляващ изнесен ритуал на сватбената церемония.

Най-добре е избраният ресторант да е част от хотелски комплекс, защото така ще има и удобни места за спане в хотела за младоженците, кумовете и гостите.

И така, прегледът на местата за сватба – церемония и тържествен обяд или вечеря, започва. Най-добре е да си съставите списък от критерии, по които ще преценявате дали даденият ресторант и комплекс са подходящи за вашето тържество.

Подходящо място за сватба недалеч от центъра на столицата ще намерите в комплекс Монтесито. Препоръчваме ви както градината с богата зеленина, чудесен декор за изнесен сватбен ритуал, така и излъчващия дворцово великолепие ресторант. Комплексът включва и бутиковия хотел Монтесито, в който се предлагат както стандартни стаи, така и стаи категория лукс. Така ще имате на разположение всичко необходимо за една незабравима сватба.

 

сватба в София

 

Изнесен ритуал в градината

Какъв по-подходящ фон за ритуала на бракосъчетанието от зеленината на градината на комплекс Монтесито? Тук гостите ще се почерпят с напитка с добре дошли, а за ритуал в народен стил персоналът ще ви предостави бяло платно и менче.

 

Ресторант Монтесито

За сватба с до 180 гости резервирайте основната зала на ресторант Монтесито. Цветовото съчетание, с екрю, тюркоаз и златно, е характерно за дворцово оформление и ви пренася в приказен свят, за незабравими часове на празнуване на щастливото събитие за младата двойка.

Тържеството включва и много танци. За тях ви очаква централно разположеният дансинг, който е уникален с отварящия се покрив над него. Вечерната гледка на звездното небе е допълнителен специален ефект, добавящ към приповдигнатото настроение.

 

основната зала на ресторант Монтесито

 

За сватба с повече гости резервирайте балната зала на комплекса – Montecito Hall. Тя предлага места за до 320 души. Масите са кръгли, всяка от тях е за до 12 души. За младата двойка и техните кумове е масата с 4 места. Осигурен е кът за DJ, както и блок маса за напитките. Можете да внесете допълнително алкохол, за което няма да дължите такса. И разбира се, на разположение на желаещите да танцуват е дансингът на балната зала.

В зала Montecito Hall има голям екран, на който можете да покажете снимки и клипове, използвайки мултимедията.

За сватба с повече гости можете да резервирате основната зала на ресторант Монтесито и балната зала Montecito Hall. Така ще имате площ с до 500 седящи места за сватбеното тържество.

 

незабравима сватба

 

Нощувки в хотел Монтесито

За младото семейство нощувката в хотел Монтесито е безплатна. Гостите на тържеството ползват преференциални цени за нощувка.

Хотел Монтесито предлага стандартни единични и двойни стаи, както и единични, двойни и тройни стаи лукс и стая за хора с увреждания.

 

Изисквания за минимален брой резервирани места за сватбени тържества в събота и неделя

Трябва да имате предвид, че за сватбени тържества в събота или неделя важи изискване за минимална заетост – минимум 100 места за основната зала на ресторант Монтесито и минимум 140 места за балната зала Montecito Hall.

За сватбени тържества с малко гости в съботен или неделен ден управителят ще изготви специални оферти.

Резервирайте места за сватбено тържество в комплекс Монтесито, изберете предпочитаните ястия от богатото меню на ресторанта и се радвайте на щастието на младото семейство, празнувайки с тях!