Малка сватба в София

Малка сватба в София

Малката сватба е чест избор, за празнуване на специалното събитие с най-близките. Така то се превръща в семейно празненство, с роднини и приятели, които са най-скъпи на младоженците.

За малка сватба в София с до 100 души, на която да не липсва блясък и великолепие, трябва да изберете подходящ ресторант. Кога, ако не на сватбеното тържество, ще се къпете в лукс и стил, и ще танцувате на дансинга в центъра на залата на ресторанта, сред също танцуващите скъпи ваши гости?

За малката сватба, както и за голямата, е важно и менюто – то трябва да предлага специалитети, от които да се състави достойно за специалния случай меню.

И не на последно място, с все по-популярния изнесен сватбен ритуал, трябва да има място, в което да се проведе този ритуал, в близост до залата на ресторанта. Традиционно младите двойки предпочитат място на открито, с много зеленина.

Вече дадохме идеите за това, което си струва да се търси и избере за малка сватба. Имаме и предложение за съвкупност от тези условия. Това е ресторант Монтесито, част от едноименния комплекс, който включва и хотел, и зелена градина на открито с шатри.

 

ресторант  за сватба Монтесито

 

Великолепието на залата

Сватбеното тържество е най-важното в живота на всяка двойка. Затова специалната среда е едно от най-важните условия. Най-важният ден ще се запомни и с луксозното обзавеждане на залата на ресторант Монтесито. Като започнем от цветовете, с преобладаване на екрю за шалтатата, и допълним с кристалните полилеи, гарантираме усещане за дворцова обстановка през цялото тържество. Шалтетата с цвят шампанско се допълват от панделки в цвят по избор – зелено с оранжево, тъмнозелено, морскосиньо, розово или златно.

За тържествен обяд или вечеря след сватбен ритуал, с малко гости на тържеството, ресторант Монтесито е точно залата с великолепие, което сякаш ще ви пренесе в дворец, където вие, основните лица в тържеството, ще бъдете принц и принцеса.

Комплексът осигурява и бяло платно и менче за посрещането на младоженците в ресторанта.

Не на последно място ще изтъкнем оригиналната част от залата – отварящия се покрив над дансинга. Ако тържеството ви се провежда вечер, над танцуващите ще бъде открито небе с блещукащи звезди – още много свидетели на щастието на младата двойка.

 

зала за сватба в софия

 

Избор на меню за сватбеното тържество

Менюто на ресторант Монтесито е разнообразно и със сигурност ще намерите предястия, салати, основни ястия и десерти, които да съставят изискано меню за тържеството. Изборът на напитки също е голям. Можете допълнително да внесете алкохол, като няма да платите за това.

 

Изнесен ритуал в градината

Преди да започне тържественият обяд, трябва да се проведе самият сватбен ритуал. Градината на ресторант Монтесито е потънала в зеленина и е приказна обстановка за ритуала. Тук вашите гости ще се почерпят с напитка за добре дошли и ще станат свидетели на тържественото сключване на брака. Поръчайте сатенени стойки с цветя, за да внесете разнообразие от багри във фона за ритуала.

 

Изнесен ритуал за сватба в градината

 

Бутиковият хотел ще осигури места за нощувка за гостите

Резервирайте места в хотела както за вас, младата двойка, така и за гостите ви, които не са от столицата, и за тези, които искат да празнуват с вас до късно. За младоженците нощувката е безплатна.

Хотелът на комплекса разполага с единични, двойни и тройни стаи лукс, както и стандартни единични и двойни стаи.

Паркингът на хотела също е безплатен за гостите.

За малка сватба в София изберете комплекс Монтесито, със зелената градина за ритуала, великолепната обстановка на ресторанта с уникалния дансинг с отварящ се покрив, и възможността за избор на ястия за изискано меню за тържеството.