Луксозни ресторанти в София

Луксозни ресторанти в София

Луксозната обстановка е задължителна за създаване на прекрасна среда за обяд и вечеря. Затова много хора търсят луксозни ресторанти в София, за да прекарат обедните или вечерните часове незабравимо. Ще ви препоръчаме ресторант, който ще ви посрещне с по кралски бляскава обстановка. По време на обяда или вечерята в ресторант Монтесито ще бъдете обгрижвани с внимание и желание на персонала да останете доволни и щастливи.

 

Залата на ресторанта в стил на кралски дворец

За бляскавостта и великолепието допринасят не само кристалните полилеи на ресторант Монтесито. Цветовете са подбрани със стил и обстановката в екрю, тюркоаз и златно ще ви пренесе в свят, който сте вибдали по филми с действие, развиващо се в кралски дворци. Обзавеждането е в стил Луи XIV, което също допринася за изтънчеността на цялата зала.

Залата на ресторанта ще ви грабне с красотата си и ще й се наслаждавате през цялото време.

 

ресторант с луксозна обстановка

 

Капацитет на ресторанта

Основната зала на ресторант Монтесито разполага с 300 места. По обяд е по-вероятно да намерите места и без предварителна резервация, особено в делнични дни. Но най-добре е да позвъните за резервация, независимо дали планирате обяд или вечеря в Монтесито. Ресторантът е популярен и любим на много столичани и е много посещаван. Той е и предпочитано място за сватбени и други тържества.

 

Специалитети на екипа на ресторанта

Насладете се на различни специалитети, приготвени с майсторство и удовлетворяващи и най-претенциозния вкус. В менюто ще намерите голямо разнообразие от предястия, салати, основни ястия, вегетариански специалитети, десерти. Разнообразни са и предложенията на напитки – безалкохолни и алкохолни.

 

меню в луксозен ресторант

 

Уникален дансинг

Посещението на луксозен ресторант за обяд или вечеря е свързано не само с наслада от специалитети, но и с танци. Какво по-хубаво допълнение към мероприятието ви от танци на дансинга, разположен централно, който се вижда от всички кътчета на залата.

Дансингът е с отворяем покрив, така че особено вечер, когато покрива го няма и над вас са звездите, танците ви ще бъдат особено уникална наслада.

 

Излезте за питие в богато озеленената градина

Допълнете удоволствието от посещението на луксозния ресторант Монтесито с минути на отмора в зелената прохлада на градината. Тя е с шатри, които оформят сепарета, с капацитет 150 места.

Можете да изберете да пренесете обяда или вечерята изцяло в градината, да изпиете по питие преди обяд или вечеря или просто да излезете на чист въздух в нея.

Луксозният ресторант в София е немислим без потънала в зеленина градина. А ресторант Монтесито отговаря и на това изискване, заедно с другите предимства.

 

луксозен ресторант-градина

 

Съчетайте вечерята с нощувка в хотел Монтесито

Хотел Монтесито е част от комплекса, бутиков хотел, който наред със стандартни стаи предлага и единични, двойни и тройни стаи категория лукс.

Възползвайте се от удобството след вечеря в луксозна обстановка да си починете в лукс, оставайки а нощувка в хотела.

Резервирайте предварително достатъчно рано вашата стая категория лукс. Хотелът се намира на удобно място, близо до центъра на столицата, до Централна гара и Централна автогара, а до Летище София се стига само за 5 минути с кола. Затова клиентите, които познават удобствата на хотела, често резервират луксозни стаи в него.

Насладете се на приятните часове, прекарани в луксозна обстановна в ресторант Монтесито, с уникален дансинг, красива зелена градина и стаи лукс за нощувка в хотела.