Луксозна обстановка в ресторант

Луксозен ресторант в София

Луксозна обстановка в ресторант в София е необходима за вашата тържествена вечеря със семейството, отпразнуване на годишнина, рожден ден или друга важна дата. Не само кухнята с гурме специалитети е важна, за да направи обяда или вечерята ви в ресторант запомняща се за всички. Изисканият декор е също основна необходимост за съвременните хора, които ценят приказните елементи, с много светлина от кристални полилеи, стилни цветове на шалтетата в съчетания достойни за кралска бална зала. В големия съвременен град не е лесно да намерите такова съчетание. Но ние ще ви помогнем – като ви препоръчаме ресторант Монтесито. Това е най-добрият избор на луксозна обстановка, съчетана с изискана кухня и много други предимства, които ще направят всяко празненство, малко или голямо, незабравимо.

 

Основна зала – подходяща за всякакви тържества и празненства

Основната зала е със 180 места. Това е залата, която да запазите за тържество с много танци. Украсата на шалтетата в цвят шампанско, с възможност за избор на панделки в един от пет цвята, придава фина стилност на залата, която е в тюркоаз, екрю и златно.

Дансингът на ресторанта е уникален – не само голям, но и с отварящ се покрив, така че по време на танците можете да се любувате и на небето. А от всички места в залата има отлична видимост към дансинга. Така можете да го използвате и за обръщение към събраните, тържествена реч и други.

 

Луксозен ресторант в София

 

Зала „Montecito Hall“ – за сватбени тържества, коктейли и други

Балната зала „Montecito Hall“ има достатъчно площ дори за големи тържества, сватби, балове, коктейли. Тя е с 400 квадратни метра и е с внушителна височина – 6,5 метра. Тук местата са 320. Масите са кръгли, за по 12 души, има и маса с 4 места, подходяща за младоженците и кумовете при сватба.

Тук е и уредбата за DJ, която е толкова необходима за всякакви празненства. А за танци и в тази зала имате на разположение голям дансинг.

Над празнуващите пръскат светлина кристални полилеи и допълнителна бляскавост на обстановката придават орнаментите на тавана.

 

Зала за сватбени тържества

 

Минимален брой на местата, които да запазите за тържество в почивните дни

Минималният брой на местата, които трябва да запазите в основната зала, е 100, а за балната зала – 140. Това е изискване за тържества, които се провеждат в почивни дни.

 

Когато планирате по-малко, семейно тържество

Семейното тържество е още по-запомнящо се и приятно в луксозната обстановка в ресторант Монтесито. За да планираме всичко около него, особено ако желаете тържеството ви в ресторанта да е в събота или в неделя, молим ви да се обадите на управител на ресторанта. Ще ви предложим индивидуална оферта и ще организираме всички допълнителни неща, които бихте искали.

 

ресторант за семейно тържество

 

Градина потънала в зеленина за семеен обяд или вечеря

В топлото време ще ви предложим места в градината към комплекса. Тя е със 120 места, които се намират в шатри. И от двете зали на ресторанта се излиза в градината, така че можете да съчетаете обяда или вечерята в зала и след това разговори на питие в градината.

Луксозен ресторант в София е синоним на ресторант Монтесито. Тук ще се къпете в блясъка на обстановка с много лукс и удобства. Вие заслужавате неповторим декор за вашето малко или голямо празненство. Запазете за него места в ресторант Монтесито.

 

ресторант градина в София