Конферентни зали в София

Конферентни зали в София

Търсите конферентни зали в София за вашето мероприятие? За фирмено обучение може да е достатъчна малка зала, но ако планирате голяма конференция, ще ви трябва достатъчно голяма зала.

Обстановката в конферентни зали за международни мероприятия трябва да е тържествена и елегантна. Това е още едно изискване, което си поставяте като организатори на международни конференции и семинари.

Не на последно място, всяко мероприятие включва презентации. Конферентната зала в София, която наемете, трябва да ви предостави всички необходими уреди за съвременни презентации.

Предлагаме ви конферентни зали, които отговарят на всичките ви изисквания. За малки и големи групи, които ще участват в дискусия, лекция, конференция, обучение, медийно събитие, предлагаме отлични условия в комплекс Монтесито. Тук е и най-подходящото място за организиране на коктейл в изискана обстановка.

За малки по мащаб събития предлагаме зала Монте, а за големи събития организираме всичко необходимо в зала Монтесито Хол.

 

зала за конференции

 

Зала Монте

В залата можете да организирате семинар, обучение, дискусия или друго събитие. Предоставяме всички необходими уреди и условия за съвременни презентации – мултимедиен проектор, екран, флипчарт. В залата има безжичен интернет.

Допълнително предимство на залата е изгледът към красивата Витоша.

Зала Монте е с площ 64 квадратни метра. Размерите й са 6,30 на 14,5 метра, а височината й е 3,10 метра.

Можем да организираме удобно за вас подреждане според вида на мероприятието и броя на участниците:

  • класна стая с 24 места;
  • театър с 50 работни места;
  • правоъгълна заседателна маса с до 30 места;
  • кръгла или овална заседателна маса с 8 места.

За комфорт с всички необходими условия за мероприятие с до 50 участници ни се обадете да подготвим за вас зала Монте.

 

конферентна зала до 50 участника

 

Зала Монтесито Хол

Това е най-подходящата зала за големи мероприятия, особено тържествени международни събития като конференции, конгреси, музикални мероприятия и други.

Зала Монтесито Хол е с площ 400 квадратни метра. Размерите й са 14 на 28,5 метра, височината е 6,5 метра.

Залата е светла, с естествен приток на слънчева светлина през деня, а за вечерните мероприятия добавят блясък кристалните полилеи.

Обзавеждането е в класически стил, с лукс и комфорт във всеки детайл.

Можете да ни поръчате подреждане на местата в един от следните варианти:

  • в театрален стил – с 350 места;
  • във вариант класна стая – с 250 места;
  • като заседателна маса или в П-образна форма – със 100 места
  • с кръгли маси – 180 места.

 

конферентна зала 350 места

 

В зала Монтесито Хол имате на разположение мултимедия, екран и флипчарт. В залата е осигурен и безжичен интернет.

Това е най-подходящата конферентна зала в София за обучения на големи групи, дискусии, семинари, лекции, международни форуми. Тук можем да организираме и коктейл в изискана обстановка, за която допринасят и таваните с богати орнаменти и кристалните полилеи.

Наемете нашите конферентни зали – Монте за мероприятия с до 50 души, и Монтесито Хол за мероприятия с много участници. Комплекс Монтесито ви предлага допълнителни възможности за нощувки в хотела и отдих край и във басейна. Тук след мероприятията можете да оставите гостите ви да отдъхнат пълноценно и да останат с незабравими спомени както от мероприятието, така и от отдиха в комплекса.