посещение на басейн

Как да открием хубав басейн около София

Удоволствието от посещение на басейн

Топлото време мами навън, за разходки, отдих на въздух и разбира се, къпане и плуване. Къпането и слънчевите бани край басейн са естествени удоволствия не само край морето. Добрият избор на басейн около столицата гарантира основните удобства – ежедневна достъпност, сейф за ценности, шезлонги за отдих край басейна, възможност за лесна поръчка на разхладителни напитки. За семейство с деца в съседство е важно да има и детски басейн.

 

Изборът на подходящ басейн може да бъде труден

Предложенията на басейни, които ще намерите онлайн, са различни. Може да ви хареса мястото, самият басейн, или да не ви хареса това, че има твърде много хора – особено в почивните дни. Ако искате да съчетаете часовете край басейна с обяд или вечеря след това, проверете дали наблизо има ресторант.

Най-добре е да проверите на място какво се предлага за басейна и около него. Това отнема време. По-лесно и по-надеждно е да се обадите на роднини и приятели, които да ви препоръчат басейните, които посещават. Те знаят какво търсите и ще ви насочат към подходящ комплекс.

 

хубав басейн около София

 

Басейнът на комплекс Монтесито

С тази статия искаме да ви препоръчаме басейна на комплекс Монтесито. Според нас най-добрият избор е бутиков комплекс с басейн, за да имате на разположение колкото може повече удобства за приятни часове в басейна и край него. Монтесито е комплекс с всички удобства, а бутиковите му размери осигуряват нормална обстановка, без претрупване с къпещи се и плажуващи.

Басейнът работи през топлия сезон, ежедневно, от 9 сутринта до 7 вечерта.

В съседство има детски басейн, което е чудесно, ако планирате посещение с деца.

До басейна в бара със същото работно време, се сервират разхладителни напитки.

При посещение на басейна можете да наемете хавлия и гардеробче срещу депозит. За съхраняване на ценности се предлагат и сейфове. При връщане на ключовете и хавлиите депозитите се връщат.

Цената за вход в басейна е 15 лв в делник и 20 лв в събота и неделя. За децата от 6 до 15 години входът е 10 лв в делник и 15 лв в събота и неделя. Деца до 5 години се допускат безплатно.

 

Басейнът на комплекс Монтесито

 

Обяд или вечеря в ресторанта

След приятните часове край басейна обядът или вечерята в ресторанта на комплекса, с дворцово великолепие на обстановката, е още едно удоволствие. Поръчайте любимите салати, предястия, основни ястия, десерт, или изберете специалитетите на деня.

 

Обяд или вечеря в ресторанта

 

Запишете децата си на уроци по плуване

Плуването е чудесен спорт. Ако децата ви все още не могат да плуват, уроците по плуване в басейна ще им бъдат много полезни. През това време може да седнете в ресторанта или в зелената градина към него и да ги изчакате.

Уроците се провеждат всеки делничен ден от 9 до 11.30 часа. За записване се свържете с треньора на телефонния номер, посочен в сайта.

Топлият сезон е време, когато е задължително използването на басейн за приятно прекарване.  Сигурни сме, че ще ви хареса нашето предложение за басейна на комплекс Монтесито. За слънчеви бани, къпане и плуване, къпане в детския басейн за децата, разхладителни напитки на една ръка настроение и отлично меню в ресторанта на комплекса това е най-подходящият басейн около столицата както за индивидуални, така и за семейни посещения.