Как да организираме абитуриентския бал на випуска

Организацията на абитуриентски бал е вълнуващо и отговорно начинание, което е един много специален момент в живота на всеки човек. Покрай цялата еуфория и големи очаквания е важно да имаме ясен план, за да не пропуснем нещо съществено, свързано с организацията.

Необходимите неща за организиране на бала можем да систематизираме в няколко основни направления:

  • Избор на подходящо място
  • Празнично меню
  • Музикално оформление
  • Организиране на игри, състезания, забавления
  • Професионално заснемане
  • Празнична украса

 

Изберете най-доброто място

Подходящият ресторант е в основата на незабравимото преживяване. Организирайте абитуриентски бал в Комплекс Монтесито и ще осигурите прекрасни спомени за цял живот на вашите абитуриенти. Бална зала Montecito Hall е с капацитет 320 седящи места и 450 места тип “коктейл”. Залата предлага място за Welcome drink, място за DJ, блок маса за напитки и голям дансинг. Освен в специалния кът за снимки в залата, може да направите такива и в градината сред впечатляваща зеленина. Кристалните полилеи придават допълнителен блясък на вашето събитие.

Балната зала може да бъде обединена с ресторант Монтесито и по този начин получавате 500 седящи места и до 700 места тип “коктейл”. Отваряемият покрив над дансинга създава красива атмосфера, тъй като абитуриентите имат възможност да танцуват под звездите и да наблюдават празничната заря.

Зала „Montecito Hall“ разполага с мултимедия и голям екран, на който могат да бъдат излъчен снимки, клипове и спомени на завършващите или да се отправи послание към тях.

голям дансинг за танци

 

Помислете за менюто

Храната и напитките са важна част от всяко празнично събитие. В Комплекс Монтесито ще имате възможност да избирате от подбрани и вкусни ястия, които ще впечатлят всички гости. Обичайния куверт включва салата, предястие, основни ястия, десерт и плато от сирена, мезета и плодове.

Семейни събития в комплекс Монтесито

 

Музикално оформление

Когато говорим за абитуриентско парти, със сигурност си представяме музиката като основен елемент в него. Качественото озвучаване е от съществена важност за всяко празнично събитие. Съветваме ви да потърсите професионален DJ, който има опит с подобни мероприятия.

 

Игри и забавления

Въпреки, че абитуриентите чудесно биха се забавлявали без чужда помощ, за да направите събитието още по-тържествено и запомнящо се, желателно е да организирате официална реч и различни игри по време на партито. Това могат да бъдат различни конкурси като “Крал и кралица на бала”, танцови игри, забавни състезания с въпроси.

Интересна идея е завършващите да носят свои бебешки снимки, които се излъчват на екран и останалите трябва да познаят кое е детето на снимката.

Може да поръчате и малки подаръчета за завършващите, например сувенир или мини книжка със снимки от ученическите им години.

сватба в Ресторант Монтесито

 

Избор на фотограф

Професионалното заснемане на събитието е задължително. Освен снимки е нужно и видеозаснемане на цялата вечер. Това ще бъде най-отличителния спомен за всички абитуриенти от техния специален момент. Проучете добре фотографите, вижте снимките, които са правили и се интересувайте какво точно включва услугата.

 

Празнична украса

Разбира се, едно парти няма как да мине без тържествена украса, която да придаде блясък и очарование на събитието. В комплекс Монтесито разполагаме с красиви шалтета за маси и панделки, а допълнително може да добавите балони, воали, цветя, закачливи табелки.