зала за рожден ден в София

Какво да имаме предвид при търсене на зала за рожден ден в София

Празнуването на рожден ден винаги е свързано с много радост, защото е споделено с близки и приятели, дошли на тържеството. Виновникът се старае да осигури най-подходящата среда за партито, избирайки най-често зала в ресторант в София.

 

рожден ден в •	Луксозна обстановка

 

Предимствата на празнуване в ресторант

  • Достатъчно място

За празненство с всички скъпи на рожденика или рожденичката хора домът няма достатъчно място. Ресторантската зала може да побере както компания от 10-15 души, така и по-голяма група гости на тържество за рожден ден.

  • Луксозна обстановка

За този специален ден в живота ви, в който отбелязвате изминаването на още една година, изпълнена с постижения и преодолени трудности, с много преживявания със скъпите на сърцето ви хора, луксозната обстановка в ресторанта е необходим фон. Потърсете бутиков ресторант като ресторанта на комплекс Монтесито, с цветове характерни за дворцов блясък, екр», тюркоаз и златно. Кристалните полилеи на залата на ресторанта добавят още блясък, в който да се къпят всички участници в тържеството.

  • Ресторантът осигурява менюто и напитките

Спестете си часове пазаруване и готвене с резервиране на зала в ресторант. Изберете от менюто на ресторанта предястия, основно ястие, салати, десерт и напитки. С приготвянето на храната и сервирането й, както и сервирането на напитките към всяко ястие, ще се заеме персоналът на ресторанта. А можете и да предложите на всеки от гостите да направи своя избор от пълното меню на ресторанта.

  • Място за посрещане на гостите с напитка за „Добре дошли“

Много подходящо начало на тържество за рожден ден е питие за добре дошли, в подходящо място, преди влизане в ресторанта. То задава празничното настроение и всеки се чувства потопен в море от емоции, които ще съпътстват цялото тържество.

За посрещане на гостите с аперитив е подходяща открита озеленена площ. Затова при избор на ресторант за празнуване на рождения ви ден търсете ресторант с градина. Можете да резервирате и ресторант в съседство със зелена площ, но това не е много удобно, независимо дали е притежание на частно лице и ще ви струва допълнителни разходи, или е обществена градина, което също има неудобства.

Потърсете бутиков комплекс с градина, като комплекс Монтесито. Градината, съседна на ресторанта, е потънала в богата зеленина, която е красив фон за посрещане на гостите с чаша питие, преди да се настанят в ресторанта и празненството да започне. По-рано пристигналите гости могат да се настанят в сепаретата на градината, оформени под шатри, и да се насладят на зеленината с чаша в ръка, преди да започне празненството.

 

ресторант с голям дансинг за танци

 

  • Дансинг за танци с настроение

Дансингът ще посреща танцуващите за бавни и бързи танци, докато другите гости им се любуват и се готвят да се присъединят за танцуване с настроение и допринасяне за празничността на мероприятието.

 

празнуване в ресторант

 

Отново ще препоръчаме ресторант Монтесито, с централно разположен дансинг и уникален отварящ се покрив. Така при вечерно тържество за рожден ден звездите ще блещукат върху тъмносиньото небе над танцуващите.

За незабравимо тържество, с което да отбележите тази важна дата в живота ви – рождения ви ден, изберете ресторант в София, който е събрал всички предимства, необходими за прекрасно парти.

Правилният избор гарантира тържество, на което всички ще се наслаждават и ще го запомнят.