Интересен ресторант в София

Интересен ресторант в София

Посещението на ресторант не е само с цел консумиране на храна и напитки. Това е наслада от обстановката, много допълнителни предимства, като красива градина, а и възможност за семействата с деца да доставят удоволствие и на малките с пълен със забавления детски кът.

За да прекарате незабравими часове на обяд или вечеря, наслаждавайки се не само на специалитети и отбрани напитки, а и да се пренесете в приказна атмосфера, е достатъчно да резервирате места в ресторант в Монтесито – отговорът на всички изисквания за интересен ресторант в София.

 

Залата на ресторанта блести с кралско великолепие

В основната зала на ресторант Монтесито ще ви грабне съчетанието на цветове, достойно за дворцова обстановка – екрю, тюркоаз и златно. Над масите блестят кристални полилеи и допълват излъчването на изисканост, стил и лукс.

Местата в ресторанта са 300. Те са разположени така, че от всеки кът се вижда дансингът. Това е още една уникална част от залата, тъй като над него има отварящ се покрив. Така вечер танцуващите са директно под звездното небе.

За обяд, вечеря, семейно празненство, среща на приятели и други мероприятия това е най-подходящият избор на интересен ресторант в столицата с изискани ястия и напитки.

 

Залата на ресторант монтесито

 

Градината на ресторант Монтесито

В топло време градината грабва с пищната си зеленина и кани за разходки или обяд или вечеря в сепаре в нея. Сепаретата са оформени в шатри. Капацитетът на градината е 150 места.

Както на възрастните, така и на децата ще хареса красивата градина, в която може да се излезе от ресторанта за минути на прохлада или за прекарване на цялото време на обяда или вечерята в градинска обстановка.

 

Градината на ресторант Монтесито

 

Откритият басейн на комплекс Монтесито

През топлия сезон работи басейнът към комплекса. Това е открит басейн, към който има и детско басейнче. До басейна е барът, така че гостите могат да съчетаят къпането и разхлаждането с напитки.

Какво по-удачно съчетание за топлото време от къпане в басейна, а след това хранене в ресторант Монтесито? Това е отлично решение както за двойки, така и за приятели, и за семейства с деца.

 

Откритият басейн на комплекс Монтесито

 

 

Детски клуб “Montecito Kids”

За децата няма по-приятно преживяване от игрите в детския клуб към комплекс Монтесито. Тук за тях се грижат аниматори, за да им предложат интересни игри, четене на приказки, гледане на филмчета и много други забавления. Незабравими са например заниманията с рисуване на лице. Играчките и съоръженията в клуба са съобразени с възрастта на децата.

На първия етаж е зоната за игри. Тук има и зона за по-малките. А на втория етаж е парти зоната. Тук децата могат да участват в детска дискотека и в караоке. Танците и песните са в изобилие.

 

Детски клуб “Montecito Kids”

 

Менюто в ресторант Монтесито

Както ресторант Монтесито, така и зелената градина с шатри-сепарета очакват търсещите интересен ресторант в София. Менюто е разнообразно, ястията се приготвят от екип от шефове като се предлагат и изкушаващи вегетариански специалитети.

През топлия сезон съчетаването на къпане и плуване в басейна и наслаждаване на специалитетите от менюто е още по-голямо удоволствие.

 

менюто на ресторант Монтесито

 

Малките гости на ресторант Монтесито се радват на удобствата и забавленията, осигурени специално за тях – детския басейн и детския клуб „Montecito Kids”.

Резервирайте обяд или вечеря в ресторанта и се пригответе да се насладите на вкусна храна, танци под открито небе и много други преживявания в комплекс Монтесито.