зала за конференции

Зали за събития в София

Организирането на събития – конференции, семинари, юбилеи и други, изисква много усилия. Но първо трябва да се намерят подходящи зали за събития в София. Това означава, че залите трябва да отговарят на няколко основни критерии:

  • да са на удобно място;
  • да имат стилна обстановка;
  • да разполагат с мултимедия;
  • да може да се поръча подходящо подреждане на местата.

Не започвайте да търсите, защото ще ви препоръчаме такива зали, отговарящи на гореизброените критерии, а и предлагащи много повече удобства. Запазете залите на комплекс Монтесито, за да организирате незабравими събития в тях.

 

зала в монтесито

 

Комплексът се намира на удобно място в София

За да достигнете до Комплекс Монтесито 3*, ви трябват около 15 минути от центъра на столицата по основните булеварди. Комплексът се намира на булевард Цариградско шосе.

В близост до комплекса са Бизнес Парк и Международен Конгресен и Експо Център София.

От летище София до комплекс Монтесито се стига само за около 5 минути.

Независимо дали организирате събитие за участници от столицата, за гости от цялата страна, или и с международно участие на гости, които пътуват със самолет, комплексът е удобно място, до което те ще стигнат бързо.

 

 

Зала Monte

Това е малка зала, която е подходяща за събития и уъркшоп с малко участници. Резервирайте я за семинар или обучение, или друго събитие в малък мащаб. Красива гледка ще бъдат склоновете на Витоша, които се виждат от прозорците.

Площта на залата е 64 квадратни метра. Тя е с размери 6,30 на 14,5 на 3,10 метра.

Залата разполага с мултимедиен проектор и екран, както и с флипчарт. Осигурен е безжичен интернет.

За семинар или обучение тук можем да ви осигурим подреждане в следните схеми:

  • театър – за 50 места;
  • заседателна зала – за 30 места;
  • класна стая – за 24 места.

 

зала за обучения

 

Зала Montecito Hall

За юбилеи и годишнини, коктейли и конференции, както и за семинари и други подобни събития с голям мащаб резервирайте тази красива зала, с площ 400 квадратни метра и височина 6,5 метра.

През деня залата е заляна с естествена светлина, а вечер блясък на вашето събитие ще придават кристалните полилеи в класически стил.

И тук разполагате с мултимедия и екран, както и с флипчарт и безжичен интернет.

Поръчайте подходящо подреждане, според вида на събитието, което ви предстои:

  • театър – за 350 места;
  • класна стая – за 250 места;
  • П-образно подреждане – за 100 места.

 

Зали за събития в София

 

Настаняване в хотел Монтесито

Настанете вашите гости в хотел Монтесито. Разполагаме с луксозни единични, двойни и тройни стаи, стандартни единични и двойни стаи и стая за гости с увреждания.

Резервирайте стаи за вашите гости и ги посрещнете с всички необходими удобства, преди да се потопят в тържествената атмосфера на събитието, организирано в зала в комплекса.

 

На разположение на гостите са басейн и бар до него

В топлия сезон на разположение на гостите, отседнали в хотела, за безплатно ползване е откритият басейн на комплекса. До него има бар, в който можете да се разхладите с напитка.

 

зала за събитие с басейн

 

Организирайте коктейл или кафе пауза в градината

Богато озеленената градина с шатри след зеленината ще бъде най-приятното място за коктейл или кафе пауза за гостите на събитието в топлия сезон.

Обадете ни се за резервация на зала за събитието, което организирате, и ще ви предложим всички необходими условия, удобства, кейтъринг и обяд и вечеря в ресторанта на комплекс Монтесито.