зала за конференции

Зала с мултимедия в София

Зала с мултимедия е необходима за много мероприятия – семинари, работни срещи, конференции, фирмени обучения, лекции и други. Комфортната и стилна обстановка също е важна. За избор на зала с мултимедия в София няма нужда да търсите дълго. Ние ще ви спестим търсенето, предлагайки ви голяма и малка зала, които са оборудвани с мултимедия. Те са залите за събития на Хотел Монтесито. В тях вашето мероприятие ще бъде организирано бързо, в подходящи за вида му условия, с избрано от вас подреждане на местата.

 

Зала с мултимедия в София

 

Зала Montecito Hall

Зала Montecito Hall е една от най-великолепно оформените зали в София, подходяща за тържествени мероприятия с много участници, включително и международни мероприятия.

Класическият стил на кристалните полилеи придава блясък и изисканост. Височината на залата е 6,5 метра, а площта й е 400 квадратни метра.

През деня големите прозорци осигуряват естествено осветление с много слънчева светлина, а за вечерни мероприятия полилеите осигуряват достатъчно осветеност.

Комплексът от средства за мулитмедийни презентации включва мултимедийно оборудване, екран, озвучаване, Интернет връзка.

На ваше разположение е и флипчарт.

Според вида на събитието и подходящото разположение на местата можете да поръчате един от следните варианти на подреждане:

  • класна стая – с 240 места;
  • театър – с 350 места;
  • заседателна маса – с до 100 места;
  • кръгли маси – със 180 места.

 

Зала Montecito Hall

 

Зала Monte

Зала Monte е подходяща за мероприятия с малко участници. Освен комфортното и луксозно обзавеждане още едно голямо предимство е великолепната гледка, която се открива към Витоша.

Залата е с площ 64 квадратни метра. И в нея, както и в голямата зала Montecito Hall, можете да поръчате подходящия за мероприятието ви вариант на разположение на местата:

  • класна стая – за 24 места;
  • заседателна маса – за до 30 места;
  • театър – за 50 места;
  • заседателна маса – за 8 места, за мероприятия в тесен кръг.

Мултимедийните средства включват екран, мултимедийно оборудване с проектор, Интернет, а ако желаете, можете да допълните презентацията и с използване на флипчарт.

 

Зала Monte

 

Възползвайте се от удобствата на хотелския комплекс Монтесито

Още едно предимство на избора на зала за събития с използване на мултимедия от двете зали на Хотел Монтесито е и възможността за използване на услугите на комплекса.

Поръчайте кафе и закуски, безалкохолни напитки за кафе пауза, както и обяд или вечеря за участниците в ресторанта на комплекса.

След мероприятието гостите могат да отдъхнат в богато озеленената градина, в една от атрактивно оформените шатри.

На разположение на участниците е и басейнът към комплекса, към който има и бар.

При мероприятия за два или повече дни Хотел Монтесито осигурява отлични условия за нощувки.

Избирайки конферентна зала Montecito Hall или зала Monte за мероприятие с мултимедийни презентации в София, ще имате най-удобното решение за организацията на вашето обучение, лекция, семинар, конференция и т.н. Луксозните условия в залите придават тържественост на всяко събитие, организирано в тях. Допълването с удобствата на хотела и вкусната кухня в ресторанта ще направи организацията на вашето мероприятие лесна и ще удовлетвори всички изисквания.

Ако освен мултимедийното оборудване имате нужда от допълнителни устройства, можете да осигурите ваши такива или да поръчате на организаторите на мероприятието ви в Хотел Монтесито да осигурят всичко необходимо за вашите презентации.