зала за конференции

Зала с мултимедия в София

Зала с мултимедия е необходима за много мероприятия – семинари, работни срещи, конференции, фирмени обучения, лекции и други. Комфортната и стилна обстановка също е важна. За избор на зала с мултимедия в София няма нужда да търсите дълго. Ние ще ви спестим търсенето, предлагайки ви голяма и малка зала, които са оборудвани с мултимедия. Те са залите за събития на Хотел Монтесито. В тях вашето мероприятие ще бъде организирано бързо, в подходящи за вида му условия, с избрано от вас подреждане на местата.

 

Зала с мултимедия в София

 

Зала Montecito Hall

Зала Montecito Hall е една от най-великолепно оформените зали в София, подходяща за тържествени мероприятия с много участници, включително и международни мероприятия.

Класическият стил на кристалните полилеи придава блясък и изисканост. Височината на залата е 6,5 метра, а площта й е 400 квадратни метра.

През деня големите прозорци осигуряват естествено осветление с много слънчева светлина, а за вечерни мероприятия полилеите осигуряват достатъчно осветеност.

Комплексът от средства за мулитмедийни презентации включва мултимедийно оборудване, екран, озвучаване, Интернет връзка.

На ваше разположение е и флипчарт.

Според вида на събитието и подходящото разположение на местата можете да поръчате един от следните варианти на подреждане:

  • класна стая – с 240 места;
  • театър – с 350 места;
  • заседателна маса – с до 100 места;
  • кръгли маси – със 180 места.

 

Зала Montecito Hall

 

Зала Monte

Зала Monte е подходяща за мероприятия с малко участници. Освен комфортното и луксозно обзавеждане още едно голямо предимство е великолепната гледка, която се открива към Витоша.

Залата е с площ 64 квадратни метра. И в нея, както и в голямата зала Montecito Hall, можете да поръчате подходящия за мероприятието ви вариант на разположение на местата:

  • класна стая – за 24 места;
  • заседателна маса – за до 30 места;
  • театър – за 50 места;
  • заседателна маса – за 8 места, за мероприятия в тесен кръг.

Мултимедийните средства включват екран, мултимедийно оборудване с проектор, Интернет, а ако желаете, можете да допълните презентацията и с използване на флипчарт.

 

Зала Monte

 

Възползвайте се от удобствата на хотелския комплекс Монтесито

Още едно предимство на избора на зала за събития с използване на мултимедия от двете зали на Хотел Монтесито е и възможността за използване на услугите на комплекса.

Поръчайте кафе и закуски, безалкохолни напитки за кафе пауза, както и обяд или вечеря за участниците в ресторанта на комплекса.

След мероприятието гостите могат да отдъхнат в богато озеленената градина, в една от атрактивно оформените шатри.

На разположение на участниците е и басейнът към комплекса, към който има и бар.

При мероприятия за два или повече дни Хотел Монтесито осигурява отлични условия за нощувки.

Избирайки конферентна зала Montecito Hall или зала Monte за мероприятие с мултимедийни презентации в София, ще имате най-удобното решение за организацията на вашето обучение, лекция, семинар, конференция и т.н. Луксозните условия в залите придават тържественост на всяко събитие, организирано в тях. Допълването с удобствата на хотела и вкусната кухня в ресторанта ще направи организацията на вашето мероприятие лесна и ще удовлетвори всички изисквания.

Ако освен мултимедийното оборудване имате нужда от допълнителни устройства, можете да осигурите ваши такива или да поръчате на организаторите на мероприятието ви в Хотел Монтесито да осигурят всичко необходимо за вашите презентации.

No comments yet! You be the first to comment.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито