Зала за тържества в София

Тържествата – семейни или служебни – са винаги много очаквани и дълго подготвяни. Все повече хора предпочитат зала за тържества в София в заведение не само за фирмени, но и за семейни събирания по важни случаи, преди официални празници, а и на самите празници.

Кои са основните елементи на удачен избор на зала за тържествени събития – ето кратък списък на важните критерии при подбора на мястото за годишнини, отпразнуване на успешен период за фирмата, семейни събирания на близки и далечни роднини и т.н.

 

Обстановката

Приятната обстановка е първото условие за създаване на отлично настроение. Залата за тържеството трябва да е с достатъчно осветление и денем, и нощем. Мебелите трябва да са удобни, да има достатъчно място за движение между тях и за танцуване. Много голямо улеснение е наличието на мултимедия за допълване на събирането не само с музика, но и със снимки и клипове.

 

Зала с ресторант в близост до нея

Правилният избор на зала в комплекс, разполагащ и с ресторант, гарантира разнообразно меню, от което да направите избора на ястия за тържеството. За по-малки по мащаб празненства можете да съставите меню с предястие, основно и десерт. А за тържества с повече участници по-удобна е шведската маса. И в единия, и в другия случай можете да поръчате ястията в ресторанта. Ще ви осигурят и напитките.

Зала за парти в София

 

Удобно местоположение на залата

Не на последно място е удобната локация на залата. За предпочитане е тя да е на място, удобно за достигане от центъра на София с обществен транспорт, за да се улеснят гостите, които няма да дойдат със собствени коли.

 

Комплекс Монтесито с изискан ресторант, зелена градина, малка и голяма зала за тържества

Комплекс Монтесито отговаря на всички изисквания, за да организирате в него тържеството, малко или с много участници.

Комплексът разполага с ресторант, малка и голяма зала, както и със зелена градина, в която може да посрещате гостите на тържеството.

градината на ресторант Монтесито

 

Ресторантът излъчва лукс, с красива обстановка и кристални полилеи. Разполага с 300 места и с централно разположен дансинг с отварящ се покрив.

Градината, със своите шатри и 150 места, е подходяща за разходки на гостите или за парти през топлия сезон.

Зала Monte e с площ 64 квадратни метра и разполага с мултимедия и голям екран. В нея можете да организирате малко тържество, тип коктейл, по време на което искате да правите презентации.

зала за семинари Monte

 

Зала Montecito Hall може да побере до 350 участници на 400 квадратни метра и блести с изобилие от слънчева светлина през деня и с кристалните си полилеи вечер. И тази зала разполага с мултимедия и голям екран.

зала с мултимедийно оборудване

 

В ресторанта на Комплекс Монтесито можете да изберете подходящо меню – салати, предястия, основни, десертни, както и безалкохолни и алкохолни напитки.

Ако в тържеството ще участват хора, живеещи извън столицата, можете да резервирате за тях стандартни стаи или стаи лукс в хотел Монтесито.

Разположението на Комплекс Монтесито е много удобно за достигане от центъра на София – той се намира на булевард Цариградско шосе. Освен със собствен транспорт гостите на тържеството могат да използват градския транспорт. Комплексът се намира много близо и до летище София.

Побързайте да запазите зала за тържество в София в Комплекс Монтесито. Така ще си гарантирате избор на зали според броя на гостите, луксозна обстановка, кетъринг и всички други условия, необходими за провеждане на тържествено събитие.