залата на ресторант Монтесито

Зала за парти в София

За парти в София с много участници трябва голяма зала. Тя трябва да има блясък и великолепие на обстановката, за да приповдигне още повече настроението. За удобство на движението и много танци трябва да има и голям дансинг. И разбира се, кът за DJ,  защото музиката е задължителна част от всяко парти.

 

Подходящата зала гарантира успех на партито

Организаторите знаят какво е необходимо за партито, което подготвят. Подходящата зала е на първо място в списъка на задължителните условия за успех. Затова съставянето на списък с критерии, на които да отговаря залата, е първата стъпка. Може да искате да посрещнете гостите с питие за добре дошли и да им създадете настроение още с първите стъпки. Може да планирате показване на снимки и клипове, ако това е парти на колеги, участвали заедно в много мероприятия.

И най-важното е залата да дава възможност за смени в обстановката, така че да добавите подходящи украси. Освен това тя трябва да има тази празничност, която ще запали огънчето на доброто настроение у всички участници.

 

Зала за парти в София

 

Удобно местоположение на залата

Залата трябва да се намира на удобно място, за предпочитане близо до центъра на столицата. Така няма да се налага някои от гостите да пътуват дълго до нея, а за други да е на близко разстояние от домовете им.

 

Възможности за почивка след партито

Обикновено организираните с много грижи и внимание партита продължават до късно. За някои гости ще бъде удобно да могат да пренощуват в близост до залата. Това означава, че трябва да изберете зала, която е част от хотелски комплекс.

Когато каните гостите на партито, трябва да приложите към поканата и инструкции за лесно стигане до залата, с обществен транспорт и със собствени коли.

 

Цената на наема на залата и кетъринга

Това е фактор, с който трябва да се съобразите, за да се вместите в определения бюджет. Тук се включват както наемът, така и кетърингът. Има заведения, които предлагат зали по-евтино в определени дни на седмицата. Ако е подходящо да проведете партито в такъв ден, това ще намали общите разходи.

 

Нашите предложения са залата на ресторант Монтесито и балната зала Montecito Hall

В комплекс Монтесито освен удобни стаи – стандартни и категория лукс, ще имате на разположение две зали, в които да организирате партито. За парти с много участници можете да празнувате и в двете зали.

Залата на ресторант Монтесито е със 180 места, а балната зала Montecito Hall – с 320 места. Обединени, двете зали предоставят 500 места, а ако партито е тип коктейл, могат да се предоставят места за до 700 души.

Както основната, така и балната зала на комплекс Монтесито имат дансинг. Дансингът на основната зала е уникален с отварящия се покрив над него, което предоставя впечатляваща гледка при вечерни партита.

За посрещане на гостите с напитка преди партито е подходяща богато озеленената градина на комплекса.

Комплекс Монтесито се намира на основен булевард – Цариградско шосе. До него се достига лесно от центъра с обществен транспорт. Лесен и бърз е пътят и с кола.

 

 

Ако планирате да показвате на гостите на партито снимки и клипове, балната зала Montecito Hall има подходящ голям екран и мултимедия.

След партито гостите, които желаят да си починат с нощувка в хотела, могат да отседнат в стандартна или лукс стая. Хотелът разполага с единични и двойни стандартни стаи и с единични, двойни и тройни стаи лукс. Паркингът е безплатен за гостите на хотела.

Изберете необходимите храни и напитки за партито, които ще ви осигури екипът на ресторанта. Така ще бъдете готови с организацията и можете да очаквате с нетърпение деня на партито с много настроение в комплекс Монтесито.

Свържете се с администрацията на комплекс Монтесито и подгответе условията за незабравимо парти в София. Екипът ще ви помогне във всички отношения.