място за обучение в София

Зала за обучения в София

В удобна и оборудвана с всички необходими средства зала за обучение в София вашите служители ще имат всички условия за преминаване на курс по мотивационен тренинг, продажбени умения, презентационни умения, обслужване на клиенти, екипна ефективност и курсове в други области. Предлагаме ви двете зали на хотел Монтесито, с всички необходими удобства, подреждане на местата според изискванията ви и оборудване за презентации по време на обучението. За обучение на малки групи е подходяща зала Монте, а за големи групи от обучаеми предлагаме зала Montecito Hall.

 

Зала Монте

Залата за обучния в София Монте е с площ 64 квадратни метра. Тя е подходяща за обучение на до 50 души. Местата в нея могат да се подредят по предпочитания от вас начин:

  • театър – за 50 места
  • заседателна маса – за 30 места;
  • класна стая – за 24 места.

Оборудването, с което ще разполагате за обучението, включва:

  • екран;
  • мултимедиен проектор;
  • флипчарт.

В залата е осигурен безжичен интернет.

 

Зала Монте

 

По време на обучението предлагаме обслужване за кафе паузите, обяд в нашия ресторант с избор от разнообразно меню, както и други услуги в хотелски комплекс Монтесито. За кафе паузите отлично място с много зеленина е градината към ресторанта.

 

Зала Montecito Hall

Залата за обучения Montecito Hall е с площ 400 квадратни метра. Тя е обзаведена в класически стил, с луксозно излъчване от кристалните полилеи, с изобилие на слънчева светлина през деня.

 

Зала за обучения Montecito Hall

 

Местата в зала  Montecito Hall могат да се подредят по един от следните начини:

  • театър – за 350 места;
  • класна стая – за 250 места;
  • П-образно – за 100 места.

Оборудването на ваше разположение за обучението включва:

В залата е осигурен безжичен интернет.

По време на обучението предлагаме обслужване както по време на кафе паузите, така и обяд в ресторанта на комплекс Монтесито и в потъналата в зеленина градина.

За вашето фирмено обучение е важно да осигурите подходяща обстановка, с всички удобства,  а за вас остава само да поднесете информацията при обучението на вашите служители и да я обсъдите и получите обратна връзка, да проведете необходимите дискусии. В зала Монте и в зала Montecito Hall обучението е приятно, обучаемите се съсредоточават върху съдържанието и изпълняват задачите, които им помагат да усвоят и затвърдят наученото.

Паузите с кейтъринг от ресторанта са приятни периоди на непринудени дискусии и почивка, както в залата, така и в зеленината на градината.

Какво по-подходящо място за обучение в София от залите на комплекс Монтесито? Ние осигуряваме всички условия, подреждане на местата в необходимата схема, осигуряване на оборудване за презентации по време на обучението, както и кейтъринг.

Обадете ни се, за да резервирате зала Монте или зала Montecito Hall за вашето следващо фирмено обучение. Ние ще организираме всичко необходимо в залата за провеждането му и ще ви осигурим кейтъринг. Очакваме вас и вашите обучаеми в нашите зали.