Коктейл в зала в София

Зала за коктейли в София

Коктейл в зала в София е приятен завършек на мероприятия, официални или семейни. Това е и подходяща форма за тържества с голям брой гости, които удобно ще си хапнат, ще се подкрепят с питие и ще общуват в непринудена атмосфера. За коктейл в стилно обзаведна и оформена зала, която ще ви посрещне с великолепие и много светлина от кристални полилеи вечер, както и възможност за паузи за разговори и общуване в потънала в зеленина градина към комплекса, изберете залите на хотелски комплекс Монтесито.

 

Една зала за коктейл или обединяване на двете зали

В зависимост от броя на гостите на събитието ви, можете да се спрете на една от двете великолепни зали – залата на ресторант Монтесито или балната зала Montecito Hall. За голям брой гости ще организираме коктейла на по-голяма площ, като обединим двете зали, за да приемете до 700 души в обединената зала.

 

Залата на ресторант Монтесито

Основната зала на ресторант Монтесито е със 180 места. Тя впечатлява с обзавеждането в стил Луи XIV, със съчетаване на екрю, тюркоаз и златно – великолепна обстановка за вашия коктейл в София.

При оборудването на залата за коктейл можете да поканите в нея до предварително уговорения брой гости. За обръщения и поздравления използвайте централно разположения дансинг, който се вижда от всяка част на залата. При вечерни коктейли отвореният покрив над дансинга ще открива звездното небе и ще допринася за още по-приповдигнато настроение.

 

ресторант за коктейли в София

 

Бална зала Montecito Hall

Балната зала Montecito Hall е най-подходящото място за коктейл в София за по-голям брой гости. Тя е с площ 400 квадратни метра, а височината й е 6,5 метра. Таваните на залата са украсени с красиви орнаменти. Осветява се от великолепни кристални полилеи.

За зала за бляскава обстановка за коктейл в София Montecito Hall е най-добрият избор.

 

Зала за коктейли в София

 

Зелен кът за отдих на чист въздух

Зелената градина на комплекс Монтесито също е на разположение на гостите на коктейла ви, с гостоприемни шатри и много растителност. Съчетайте великолепието на залите на комплекс Монтесито с очарованието на градината, в която можете да посрещнете гостите си с питие за добре дошли, а след това те ще могат да излизат в нея за паузи на открито по всяко време.

 

ресторант-градина за коктейл в столицата

 

Организиране на коктейла

При заявка на коктейл в нашите зали ще уточним вашите изисквания за ястия, закуски и напитки. Екипът на ресторанта ще ви предложи варианти за закуските и ястията за коктейла и ще ги приготви с професионална отдаденост.

 

Изберете подреждането на масите в залата или залите

Както за основната зала Монтесито, така и за балната зала Montecito Hall, а и за коктейл в обединена от двете голяма зала, предлагаме организиране на кръгли маси в схеми според вашите предпочитания. Броят на масите зависи от броя на гостите.

При всеки вариант на подреждане ще има достатъчно място за преминаване на гостите и достатъчно пространство за общуване на групи.

 

Украса на залата за коктейла

Направете заявка и ще ви предложим украса за залата за коктейла. Вие също ще посочите какви изисквания имате за украса и за по-голяма тържественост, според вида на събитието, което отбелязвате.

Изберете залите на хотелски комплекс Монтесито за вашия коктейл, който ще бъде впечатляващо мероприятие в изискана обстановка, с отлично обслужване и отбрани закуски и напитки. Вашите гости ще се наслаждават на цялата атмосфера и ще запазят за мероприятието незабравими спомени.