детски клуб в софия

Заведениe с детски кът в София

Заведението с детски кът предоставя на родителите възможност да не се безпокоят за децата си, докато обядват или вечерят, а и децата се увличат от игрите в такъв кът. Затова планирането на посещение на заведение е свързано с избора на детски развлечения и кът за игра за малки или по-големи деца. Посещавайки ресторант Монтесито, ще бъдете доволни, че независимо дали детето ви е по-малко или по-голямо, в детския кът „Montecito kids“ към заведението ще има място с развлечения за деца на всякаква възраст. Приятните емоции и удоволствието от вкусната кухня и луксозната обстановка в ресторанта за възрастните ще се допълнят от незабравими часове на игри за децата.

А когато наближи рожденият ден на детето ви или искате просто да организирате парти за вашите деца и децата на вашите приятели, най-подходящото място е детският кът на комплекс Монтесито!

 

Работно време на ресторанта

Работното време на детския кът към комплекс Монтесито е всеки ден от 11:00 до 20:00 часа. Можете спокойно да планирате обяд или вечеря, или просто беседа с приятели на лека закуска и напитка в удобно за вас време през този период.

 

Голяма площ на детския кът на два етажа

Площта на детския кът е 370 квадратни метра. Тя включва два етажа:

 • първи, на който е зоната за игри с изобилие от играчки, както и зона за малките деца;
 • втори етаж, на който се провеждат партита и празненства за деца.

 

ресторант с детски кът

 

Поверете децата си на нашите опитни аниматори

За да се потопят в света на игрите, децата се нуждаят от насърчаване и помощ в различните увлекателни дейности. Такава помощ ще получат от нашите аниматори. Те ще създадат весело настроение, което е предпоставка за приятни игри.

 

детски клуб с аниматори

 

Игри на първия етаж

Какви ли не игри ще увлекат децата ви в детския кът в зоната за игра на първия етаж!

Ето някои от тях:

 • рисуване по пясък;
 • оцветяване на фигурки – от гипс или дърво;
 • правене на фигурки от тесто и оцветяването им;
 • за момиченцата – правене на бижута от макарони и мъниста;
 • рисуване на лице;

и други.

Разбира се, включени са и гледането на анимационни филми, както и четенето на приказки. Определено децата ви няма да усетят как минава времето, потопени в атмосферата на игри и приказки в клуб „Montecito kids“.

 

Използване на еко и хипоалергенни материали

При заниманията, включващи рисуване и моделиране, използваме само еко и хипоалергенни материали. Няма риск от алергии за децата, които се занимават с тези дейности.

 

ресторант с детски кът

 

Парти с много смях, песни и танци!

Не само рождените дни, но и събиранията на деца на приятелски семейства ще бъдат незабравими и пълни с веселие, с дискотека с много танци и смях в детския кът на комплекс Монтесито, в зоната за празненства на втория етаж.

Празненствата стават специални и с участието на клоуни, артисти, фокусници. За веселото празнично настроение допринасят и украсите, които са тематични. Ако родителите на малките деца желаят, те също могат да се разположат в парти зоната.

 

почасово ггледане на деца в детски кът

 

Ако се нуждаете от почасово гледане на деца

В детския кът можете да ни поверите децата си за почасово гледане, при следните цени:

 • за половин час – 4 лева;
 • за един час – 6 лева;
 • за два часа – 11 лева.

Възползвайте се от абонаментните карти за детски клуб „Montecito kids“

С абонаментните карти за посещения на детския кът ще спестите и ще водите по-често децата си в него. Ето предложенията:

 • за 10 часа – цена 50 лева;
 • за 20 часа – цена 90 лева;
 • за 50 часа – цена 200 лева.

Свържете се с нас! За посещение на заведение, почасово гледане на деца и детски партита най-прекрасното място е детски клуб „Montecito kids“! Очакваме ви!