Заведение с градина в София

Заведение с градина в София

Зеленината на природата привлича и освежава дори в градска среда. А при посещение на заведение тя е особено необходима като фон за приятна среща, семейно празненство, романтична вечеря за двама и много други отбелязвания на важни събития. Какво по-приятно  изживяване от галещата погледа зеленина в градина към ресторанта, в който сте решили да празнувате? Поседнете в шатра сред зеленината на добре поддържаната градина, а защо не и да пренесете целия обяд или цялата вечеря в градината? За да се чувствате уютно, е необходимо да има сепаре – шатрата е най-подходящата конструкция за отделяне на компанията от околните.

И така, всеки би бил очарован от уютната градина към ресторант в София, потънала в зеленина и мамеща за напитка с компанията или изцяло обяд или вечеря в шатра-сепаре. За всички романтици и почитатели на градинския фон за празненството си ресторант Монтесито предлага изкушаващо меню в луксозна обстановка и прекрасна, потънала в обилна зеленина градина към него. Това е най-дoбрият избор на заведение с градина в София.

 

градина към ресторант в София

 

Лукс струи от всеки ъгъл в ресторанта

Резервирайте места в ресторант Монтесито за вашето празненство, или за семеен или романтичен повод – приятни часове с наслада за небцето и очите, в съседство с изобилната зеленина на градината. Основната зала на ресторанта е с кристални полилеи, под които обстановката в цветове, характерни за кралски дворец, сияе в екрю, тюркоаз и златно.

За танци ще ви изкуши дансингът, който е забележителен с отворяемия покрив над него. Така  вечер звездите ще бъдат фон на вашия романтичен танц за двама или веселите танци на празнуващата компания.

А за питие в компания или просто за отдих сред зеленина излезте в градината на ресторанта. Тя ви очаква както за разходка, така и за сядане в шатра – като допълнение към празнуването в ресторанта или като място за цялото ви празненство.

 

Зелената градина ви очаква

Много зеленина и прохлада, изкушаващи за приятни часове в градината, са една от основните причини за многото резервации в ресторант Монтесито.

Шатрите в градината са аранжирани привлекателно, за да бъдат достоен фон за празненствата на семейства и компании.

 

ресторант градина софия

 

Съчетайте вечерното празненство с нощувка в хотел Монтесито

Превърнете вашия повод за вечерно празнуване в комплекс Монтесито в по-дълго преживяване, като резервирате стая лукс в хотела. Посветете се на насладата от кухнята, от обстановката в ресторанта и от мамещата с шатрите в зеленината градина. А след това ще си починете в луксозна обстановка и сутринта отново ще се насладите на градината. Сутрешното кафе и закуска в градината на комплекса са още едно удоволствие, което трябва да си подарите.

 

нощувка в ресторант

 

Ако празнувате с малки деца

Децата се нуждаят от място за игра, докато вие празнувате в изискания ресторант с градина. В комплекс Монтесито можете да ги оставите в детския клуб, който работи всеки ден от 11 от 20 часа. И разбира се, комбинирайте игрите в детския клуб с опознаване на зелената градина на комплекса.

За всички, които търсят ресторант с градина в София, ресторант Монтесито е избор, с който ще се насладят не само на специалитети и изискана обстановка в ресторанта. Градината на ресторанта и целият комплекс предлагат всички удобства за приятно празнуване в малка или голяма компания.

 

детскиклуб към ресторант