Единична стая в хотел Монтесито София

Единична стая в хотел Монтесито София

Търсите единична стая в София, когато сте в командировка или по други задачи в столицата? Хотелът, в който резервирате вашата стая, трябва да е на удобно място, в близост до центъра. А ако ви предстои и пътуване в чужбина, важно е да намерите стая в хотел близо до летището. Изглежда непостижимо да намерите такава стая, но всъщност е толкова лесно – запазете вашата стандартна или луксозна единична стая в хотел Монтесито.

 

Местоположението на хотела

Хотелът се намира на основен булевард в столицата – Цариградско шосе. Той е само на около 5 минути пътуване от летището и на най-много 15 минути пътуване от центъра.

Ако участвате в бизнес събитие, хотелът ще бъде удобен и с близостта си до Бизнес Парк и Международен Конгресен и Експо Център.

Свържете се с хотел Монтесито за вашия престой в София и ще намерите удобство в стандартна или луксозна единична стая.

 

 

Стандартна единична стая

В стандартната единична стая разполагате с комфортно легло, с допълнително удобство осигурено от работната маса, хладилникът, телефонът с директно избиране, телевизорът. В горещо или студено време за вашия комфорт използвайте климатика.

В стандартните стаи имате и неограничен безжичен интернет достъп. Имате на разположение и сейф.

Площта на стаята е около 17 квадратни метра. Към стаята има баня.

Клиентите, които се настаняват в стандартна единична стая, ползват паркинга на хотела.

При избора на единична стая стандартен тип може да се настаните след 14 часа. Насладете се на обстановката и на красивия изглед към басейна. Като гости на хотела можете да ползвате басейна, който работи от 9 часа сутринта до 7 часа вечерта.

В цената на стаята е включена нощувка със закуска.

 

 

Луксозна единична стая

Луксозната единична стая е с комфортно легло. За вашия комфорт допринасят и работната маса, телевизорът, хладилникът, телефонът с директно избиране. На ваше разположение е и неограничен безжичен интернет достъп.

Имате на разположение климатик и сейф. Художествената картина е луксозна декорация, която прави стаята специална.

Площта на луксозната единична стая е 17 квадратни метра. Към стаята има баня.

С избора на луксозна единична стая получавате нощувка и закуска, можете да ползвате и паркинга на хотела.

Възползвайте се от басейна на хотел Монтесито като гости на хотела. Басейнът работи от 9 часа сутринта до 7 часа вечерта.

Настаняването в луксозна единична стая е от 14 часа, а напускането е до 12 часа.

 

Луксозна единична стая

 

Ако искате да освободите стаята след 12 часа

При настаняване в стандартна или луксозна единична стая в хотел Монтесито можете да напуснете по-късно от 12 часа, но не по-късно от 18 часа на последната дата, за която сте заплатили, но трябва да заплатите още 50% от цената на една нощувка.

 

Ресторант, градина и бар край басейна

На разположение на всички гости на хотел Монтесито е ресторантът с богат избор от ястия, потъналата в зеленина градина и барът, който е със същото работно време като басейна.

За нощувки в София в единична стая най-подходящият избор е хотел Монтесито. Изберете стандартна или луксозна обстановка и комфорта на всички допълнителни удобства в хотелския комплекс. Независимо дали ви предстои пътуване, за което трябва бързо да стигнете до летището или до централната ж.п. гара, имате служебни ангажименти в центъра или изпълнявате лични задачи, удобното местоположение е голямо предимство. Запазете своята стандартна или луксозна единична стая в хотел Монтесито сега!