Детски кът с аниматори в София

Детски кът с аниматори в София

Хотел и ресторант с детски кът с аниматори са необходими за всички родители, които се отправят на тържество или почивка. За приятни часове за вашите деца, развличани от опитни аниматори, докато вие сте на тържество – годишнина, сватба или друго мероприятие, се грижи Детски център „MONTECITO KIDS”. Ако сте на почивка в хотелски комплекс Монтесито – София, всеки ден можете да разчитате на детския кът към комплекса. Тук можете да организирате и запомнящо се парти за вашето дете.

 

Съвременните родители разчитат на аниматорите за развличане на децата

Децата обичат да се забавляват и същевременно да научават нови неща. В детския кът, където всеки може да се отдаде на любимо занимание, часовете преминават неусетно.

Игрите под ръководството на аниматорите са не просто забавни, те са цели приключения с неочаквани обрати и предизвикващи вълни от емоции случки. В детския център „MONTECITO KIDS” детето ви не просто ще прекара няколко часа в игри. То ще общува с други деца, ще комуникира с аниматорите за пълно отпускане и потапяне в атмосферата на увлекателните детски игри.

 

Детски център на два етажа

Детски център „MONTECITO KIDS” е разположен на два етажа. Общата площ на центъра е 370 квадратни метра.

На първия етаж се намира игровата зона, която предлага множество играчки за по-големи и по-малки деца. Тук вашите малки палавници ще намерят играчки на любимата си тема.

За по-малките е обособена отделна зона, където с тях се занимават нашите аниматори.

 

Детски център „MONTECITO KIDS”

 

Еко играчки за малките

Важно е от малки децата да осъзнаят необходимостта от използване на еко материали като част от грижите за природата. В детски клуб „MONTECITO KIDS” ще обърнем внимание на децата ви върху еко играчките, за да разберат, че и те имат своята голяма стойност, и всъщност дори по-голяма, поради незамърсяващите и рециклируеми материали, от които са изработени.

 

Дейности под ръководството на аниматорите ни

Детският център е привлекателна зона за всички деца, тъй като в нея ги посрещат усмихнатите и готови да творят с децата аниматори. Освен с игри аниматорите увличат децата и с много творчески дейности в ателиета по интереси.

Децата могат да се включат в рисуване на картини с пясък, да оцветяват гипсови и дървени фигурки, фигурки от тесто, които могат да изработят и сами, а момиченцата непременно ще харесат занятията за изработване на бижута – от мъниста, макарони и други материали.

За децата, които обичат приказките и анимационните филмчета, аниматорите предлагат четене на приказки и гледане на филмчета, с обсъждане на случилото се в книгите и филмчетата – кой е постъпил правилно, кой герой им е харесал най-много, и т.н.

Много веселие и смях носи участието в занятията по рисуване на лице. Всяко дете може да промени лицето си, рисувайки по него орнаменти по свой избор.

 

аниматорите за развличане на децата

 

Използването на еко материали и безопасността са от първостепенно значение

На занятията в детския център се използват само висококачествени еко материали, които са хипоалергенни.

Играчките и съоръженията за деца са безопасни за тях. През цялото време при използване на играчките и съоръженията в зоната за игра аниматорите следят за сигурността и безопасността на децата.

 

Парти в Детски клуб „MONTECITO KIDS

Най-доброто място за парти или за рождения ден на вашето дете с аниматор е парти зоната на Детски клуб „MONTECITO KIDS”. Тук нашите аниматори организират детски дискотеки и караоке партита, на които всички се забавляват и веселят до насита.

Можете да ни поръчате организиране на тематично парти, да поканим клоуни, фокусници, артисти, които да направят детското тържество още по-забавно.

Украсата на партито е по ваш избор, а изпълнението е от нашите служители. Те създават неповторима обстановка за веселие, танци и забава до насита.

Изберете Детски клуб „MONTECITO KIDS” за часове игри на децата ви или за детско парти, организирани и ръководени от нашите аниматори. А по време на престоя на децата в клуба можете да се насладите на кухнята на ресторанта и на богато озеленената градина към него.