Голям ресторант в София

Голям ресторант в София

Голям ресторант в София е необходим за значими семейни тържества, като сватби, както и за тържествени обяди и вечери за много души. Освен многото места, които може да предложи, идеалният голям ресторант привлича с изискана обстановка, градина потънала в зеленина и меню с разнообразни специалитети. Не мислете, че съчетаването на всички тези предимства е невъзможно. Посетете ресторант Монтесито и ще ги намерите във впечатляващо съчетание.

Капацитет на двете зали на ресторанта

За да определите един ресторант като голям, той трябва да предлага минимум 300 места. Капацитетът на двете зали – на ресторант Монтесито и балната зала Montecito Hall, е общо 500 седящи места. За коктейли се предлагат до 700 места.

 

Ресторант Монтесито

 

Ресторант Монтесито – основна зала

В основната зала обстановката обгръща с лукс, с цветова комбинация от екрю, тюркоаз и златно. Блестящите кристални полилеи добавят блясък, а в централната част за танци и тържествени речи кани дансингът, който се вижда от всички кътове на залата. Покривът над дансинга е отворяем, така че вечер ще танцувате под звездите.

Бална зала Montecito Hall

Тази изискана бална зала е с височина 6,5 метра, с впечатляващи рисувани тавани и кристални полилеи. Тя разполага с 320 места, около големи кръгли маси. Всяка маса има места за до 12 души, а за главните герои в сватби – младоженците и кумовете, е предвидена специална маса за 4 души. И тук ще можете да се забавлявате на просторен дансинг, а за музикално оформление поканете DJ, за който има специален кът.

 

Бална зала Montecito Hall

 

Зелена прохлада в шатри в градината

Искате да изпиете питие на прохлада и чист въздух? Излезте в градината, привлекателна със зеленината и с разположените сред нея шатри с красиво аранжиране. Капацитетът на шатрите е 120 места. Това е и най-подходящото място за началния ритуал по посрещане на младоженците при сватба, за питие за добре дошли и просто за отдих на открито.

 

голям ресторант с градина София

 

Менюто на ресторант Монтесито

За успеха на тържеството в големия ресторант трябва да разчитате и на богато меню с вкусни специалитети, приготвени от екип от опитни готвачи, виртуози в областта си. И в това отношение можете да сте сигурни, че ресторант Монтесито ще ви предложи подходящо меню, според изискванията и според тържествеността на мероприятието.

В сайта на ресторанта ще намерите списък на основните видове ястия, които екипът от готвачи може да предложи. Направете избора си и бъдете сигурни, че ястията ще впечатлят дори най-взискателните гости.

Менюто включва: салати, супи, предястия, паста, основни ястия, морски деликатеси, десерти, както и приготвени по метода на бавното готвене ястия. В него са включени и напитките, с които можете да допълните обяда или вечерята в ресторант Монтесито.

Както за семейно тържество за много души, така и за тържествен обяд и вечеря с много участници ви е необходим голям ресторант. Не търсете само заведение с достатъчно места. Обстановката е също толкова важна за да превърне вашето тържество в паметно събитие. В ресторант Монтесито, в основната и в балната зала Montecito Hall, допълнени от капацитета на градината, ще намерите най-подходящото предложение за тържество, семейно или служебно.

Както луксозната обстановка, така и изисканата кухня ще бъдат на нивото на вашето специално и многомащабно мероприятие. За организацията му разчитайте на екипа на ресторант Монтесито – най-добрия избор на голям ресторант в София.