Бутиков хотел в София

Бутиков хотел в София

Планирането на пътуване с отсядане в София е свързано с резервиране на хотел. Бутиковият тип хотели са за предпочитане, поради уюта, който се създава.

Бутиковите хотели като хотел Монтесито са много търсени, тъй като са по-малки, в тях гостите се чувстват по-удобно, а и обслужването е с обгрижване и специално внимание към клиентите. Тези детайли, които не могат да се постигнат в големите хотели, са предимствата за нашите клиенти, които отново и отново ни посещават при командировка или пътуване по лични цели до София.

 

Насладете се на лукс както в стаята, така и в ресторанта ни

Луксът е предимство, което е много важно за нашите гости. Ние знаем колко е важно да си почавате в луксозна стая и да се храните в обстановка с великолепие, пренасяща ви сякаш в кралски дворец.

В хотел Монтесито ще можете да резервирате луксозна единична, луксозна двойна или луксозна тройна стая. За вашето удобство ще имате на разположение всички необходими уреди –телевизор, хладилник, климатик, както и сейф.

Разбира се, на разположение ще имате и всички необходими за съвременния живот удобства за връзка – с телефон с директно избиране и безжичен интернет, както и безплатен паркинг, ако сте пристигнали с кола.

Ресторант Монтесито ще ви посрещне с великолепието на обзавеждането, с цветова комбинация от екрю, тюркоаз и златно. Осветлението е с кристални полилеи. Така се пренасяте на ниво дворцов лукс. Вашите обеди и вечери ще са незабравими преживявания, не само поради разнообразието от специалитети, а и поради романтиката и великолепието на обстановката, осветявана от кристалните полилеи.

Ресторант Монтесито е специален и с дансинга, който има отворяем покрив. Така вечер, танцувайки, ще съзерцавате и звездното небе.

А в топло време ви препоръчваме да прекарате паузите в зелената градина на ресторанта, със сепарета в шатри, където ще се наслаждавате на прохлада и ще отморявате погледа си със зеленината.

 

Бутиков хотел с ресторант

 

Хотел Монтесито е бутиковият хотел за вашия престой

Когато търсите бутиков хотел за престоя си в София, значи сте ценители на уюта и спокойствието, обичате лукса и държите да не отсядате в шумни големи хотели. Отговорът на всичките ви предпочитания е резервиране на стая лукс в хотел Монтесито. Ето отново резюме на нашите предимства;

  • Хотелът е по-малък от стандартните, затова ще се чувствате като специални гости.
  • Стаите ни са достатъчно, но не колкото в огромните хотели, в които отсядат екскурзионни групи. Затова обръщаме специално внимание на поддържането им и имаме достатъчно време за привеждането им в образцов ред след заминаването на поредния гост.
  • Нашият персонал обгрижва гостите със специално внимание и бързо изпълняване на всички поръчки и предпочитания.
  • Тук няма да намерите стандартната обстановка от комерсиален тип, характерна за големите хотели. Нашият хотел има своя специален облик, с акцент на лукса и удобствата на високо ниво.
  • Тук ще се наслаждавате не само на настаняване в луксозна обстановка и хранене в луксозен ресторант, но и на открития басейн, работещ през топлия сезон, както и на бара до него.
  • Хотелът ни се намира на около 15 минути от центъра на София, на централен булевард – Цариградско шосе, и лесно се стига до него. От тук бързо ще достигате до повечето дестинации в София. Летището е само на около 5 минути път с кола.

 

луксозен хотел в София

 

Изберете нашия бутиков хотел Монтесито за удобство, лукс и специално обслужване, които се осигуряват за всички наши гости и се оценяват високо от тях.