Басейни в София

Басейни в София

С настъпването на топлото време се увеличава и търсенето на басейни в София. Край тях може да се правят слънчеви бани и да се съчетават с къпане, за децата е важно да ходят на уроци по плуване, а и възрастните любители на плуването трябва да имат възможност да се занимават с любимия спорт.

 

Басейнът на Комплекс Монтесито

Търсейки басейн с всички необходими удобства, на първо място ще се впечатлите от предложенията на басейна на Комплекс Монтесито. Тук се предлагат и уроци по плуване, към големия басейн има и детско басейнче, така че това е отличен избор както за прекарване на приятни часове с цялото семейство, така и с приятели.

 

Басейнът на Комплекс Монтесито

 

Басейнът е с площ 315 квадратни метра. През топлия сезон той работи всеки ден от 9 часа сутринта до 19 часа.

Таксата за вход включва и безплатно ползване на шезлонг, чадър и шалте. Можете да наемете и хавлия за 5 лева, като заплатите и депозит 15 лева, който ще ви бъде върнат на тръгване.

Можете да оставите вещите си в гардероб, като ще заплатите 5 лева депозит за ключа, който ще ви бъде върнат на тръгване.

Ако имате ценни вещи, можете да наемете сейф за 5 лева и ще дължите и 5 лева депозит за ключа, който ще ви бъде върнат на тръгване.

За любителите на почивка и слънчеви бани край басейна с къпане допълнително удобство е барът до басейна, който има същото работно време. Там можете да се разхладите с напитки.

За уроци по плуване се обадете на телефонния номер на треньора, посочен в сайта.

 

уроци по плуване

 

Плувен басейн на НСА (Плувен комплекс „Мадара“)

Това е басейнът, който се използва от студентите от НСА „В.Левски“. В него се провеждат и тренировки по няколко спорта за клубове към НСА.

Тук можете да вземате уроци по плуване. Предлагат се различни карти за многократни посещения – за свободно плуване, за плуване и сауна и други.

Освен това към комплекса има и възстановителен център, със сауна, масаж, вана с хидро и аеро масаж. Предлагат се и карти за масажи.

 

Плувно-развлекателен комплекс “Варадеро”

В комплекса освен басейн за възрастни има и басейн за деца. Освен това на разположение на гостите е и басейн с две пързалки.

Можете да се насладите на водния бар. Той е с 50 места, намиращи се в басейна, в градината и на острова.

За обяд и вечеря ви очаква ресторантът със с150 места, а в градината има още 40 места.

 

RAFFY BAR & GELATO POOL

Това е комплекс с басейн, зелени градини, пясък, палми – обстановка, която ще ви пренесе далеч от шумния град. Като добавим и специалитетите, които се сервират, този комплекс е чудесен избор за семейна почивка с плуване и бани.

 

AQUABANKYA 

В комплекса освен олимпийски басейн с минерална вода има и много зеленина, красива гледка, вкусна кухня и всички необходими условия за отдих. До зелената поляна има джакузи. Комплексът AQUABANKYA привлича не само с красива природа, но и със спокойствие и чист въздух.

 

Изберете комплекса с басейн в София с най-подходящи условия за отдих, тренировки по плуване и други процедури. Наслаждавайте се на топлото време, слънцето, водата и всички условия, които предлага избраният от вас комплекс, за да прекарате чудесно лято с плуване в басейн в столицата, въпреки че сте далече от морския бряг.