бална зала

Бална зала София – поканете мечтите си на танц

Обичате ли да танцувате? Може да звучи невероятно, но не всички танци изискват владеенето на сложни стъпки, наличието на чувство за ритъм или притежаването на музикален слух. Има мелодии, които всеки може да следва, стига да поиска. Те, подобно на хората, са уникални, различни и строго индивидуални. Те търпеливо чакат „партньорът” им да се почувства достатъчно свободен, смел, решителен, дават му време да ги разбере и осъзнае, да спре да се тревожи за чуждото мнение и просто да се остави в ръцете им. Тези общодостъпни, но същевременно изключително лични и интимни мелодии са познати на повечето хора под името мечти.

бална зала в софия

Кой не обича да се забавлява, да пее и танцува на воля, да се весели след дългия работен ден? Синдромът на „сивото ежедневие” не засяга само големите градове като София, но тук то се усеща много по-силно, отколкото в малките китни населени места. Това състояние най-често се лекува с кратки екскурзии или разходки през уикенда, интересни хобита, чести срещи с приятели и посещения на приятни ресторанти, клубове, културни и светски мероприятия. Най-добрите средства срещу тази „модерна болест” са силните емоции, новите преживявания, места, контакти, както и близките сблъсъци с красотата.

Динамичната реалност на големия град кара много хора да мечтаят за кратко бягство от тази действителност, за миг свобода и спокойствие, за място, което да ги зареди с оптимизъм, добро настроение и позитивна енергия. То може да бъде пъстра градина, в която да се разхождат сред воал от аромат и цветове, може да е планинска хижа, скътана в прохладните поли на величествена планина или уютно непретенциозно заведение, напоено с традиции и спомени. Едва ли, обаче, има място, което по-силно да контрастира с урбанистичния дух на София от стилна бална зала, разказваща за времена на принцове и принцеси, изпълнени с музика, танци, красота и настроение.

Балната зала на комплекс „Монтесито” в София ще Ви заплени с уникалната си атмосфера, невероятния интериор в стил Луи XIV и романтичната си обстановка. Богато декорираният салон създава усещането, че се намирате в малък луксозен дворец, а любезното и професионално обслужване ще Ви накара да се почувствате като истински кралски особи. Осмелете се да поканите мечтите си на танц. Една от перлите в короната на ресторант „Монтесито” е именно просторният му, невероятен дансинг, който се вижда от всяко кътче на залата. За да бъде изживяването Ви още по-вълшебно, той е снабден с уникален отварящ се покрив, който предлага незабравими мигове под звездното небе.

Завладяващият дух и приказният дизайн на салона го правят перфектния домакин за всеки повод. Освен за стилни балове, той е изключително подходящ и за изискани фирмени партита или вечери, за сватби, кръщенета, абитуриентски забави или рождени дни, за семинари, изложби, медийни събития или уъркшопове. Потопете се в магическата атмосфера на бална зала „Монтесито” и се насладете на рядката комбинация от стил, уют, класа, красота и функционалност. Дайте воля на мечтите си като се откъснете (поне за малко) от шума и суматохата на градската джунгла и се пренесете на някое приказно местенце, изпълнено с музика, танци, лукс и спокойствие, без дори да се налага да напускате София.