Абонамент в детски кът София

Абонамент за детски кът в София

Посещенията на детски кът са чудесни преживявания за децата, независимо на каква възраст са те. А когато за родителите има условия за приятно прекарване в близост до клуба, това е още по-удобно. Затова много родители избират абонамент за посещения на любимия кът за игри на децата им. Ще ви предложим едно незабравимо място за деца – детски клуб Montecito Kids. Направете абонамент за посещения в него и осигурете на детето си приятни часове за дълго време занапред!

 

Къде се намира клубът

Детският клуб е част от комплекс Монтесито, включващ хотел, ресторант, зелена градина и басейн с детско басейнче. При посещенията можете да планирате и семеен обяд или вечеря след часовете за игра, както и семейно използване на басейна.

Комплекс Монтесито се намира на удобно място, близо до центъра, на булевард Цариградско шосе.

 

Работно време на детски клуб Montecito Kids

Детският клуб е отворен всеки ден от 11 часа сутринта до 8 часа вечерта.

 

Какви абонаментни карти можете да изберете

Абонаментните карти за детския клуб към комплекс Монтесито са за 10, 20 или 50 часа, с цени както следва:

  • за 10 часа – цена 50 лв.
  • за 20 часа – цена 90 лв.;
  • за 50 часа – цена 200 лв.

 

детски клуб Montecito Kids

 

Какво предлага детският клуб

Това е кът в сграда на два етажа. Общата площ на сградата е 370 кв.м.

 

  • Зона за игри на първия етаж

За любителите на игрите е първият етаж, където те се забавляват в зоната за игри, с изобилие от играчки. За най-малките има и отделна зона на този етаж.

Можете да доведете тук детето си, за да си играе в компания, да се забавлява с другите деца, да вземе участие в незабравими преживявания с интересни дейности:

  • рисуване на картини с пясък;
  • оцветяване на фигурки – те са от дърво или гипс;
  • оформяне на фигури от солено тесто и оцветяването им;
  • правене на бижута от макарони и мъниста;
  • рисуване на лице.

Включени са и любимите на децата забавления – четене на приказки и гледане на анимационни филмчета.

Сред децата са нашите аниматори – усмихнати, помагащи във всеки момент и създаващи условия за много забавления, смях и радост.

 

Абонаментните карти за детския клуб

 

  • Зона за партита на втория етаж

Организиранйте парти за рождения ден на детето ви или по друг повод – вторият етаж на клуб Montecito Kids ще бъде чудесно място за това парти. Няма как партито да е без дискотека, затова ще има много танци, както и караоке.

За да допринесем за веселието и да внесем още повече настроение, предлагаме участие на клоуни, фокусници и други забавни личности.

За всяко парти се грижим за подходяща украса, за да пренесем участващите деца в света на празнично веселие с пълна сила!

Какво по-хубаво занимание през свободните часове, през които искате детето ви да се забавлява, от посещение с абонаментна карта в детски клуб Montecito Kids! Освен редовните посещения не пропускайте да отбележите рожден или имен ден на детето ви с най-веселото парти в клуба. А след това цялото семейство ви очаква изкушаващият ресторант на комплекса, както и потъналата в зеленина градина, за вкусен обяд или вечеря.

 

детски клуб до 8 часа вечерта

 

Свържете се с нас, за да си осигурите абонаментна карта и така гарантирайте на детето си часове за забавления, смях и чудесни преживявания в компания на други деца, с редовни посещения в клуба.